Voitele kulmikas (n. 20 cm x 30 cm) kakkuvuoka.
Sulata rasva kattilassa ja lisää suklaa paloina. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut.
Vaahdota sokeri ja munat. Lisää jäähtynyt suklaa-margariinisula. Yhdistä jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe. Sekoita ne taikinaan. Kaada taikina vuokaan.
Valmista tuorejuustokerros. Notkista juusto ja sokeri sähkövatkaimella. Lisää munat yksi kerrallaan koko ajan vatkaten. Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi.Nosta seoksesta nokareita suklaataikinan päälle. Tee haarukalla aaltoja taikinaan niin, että suklaa- ja tuorejuustokerros sekoittuvat kevyesti. Kerrosten ei ole tarkoitus sekoittua kokonaan.
Paista kakku 175-asteisen uunin keskitasolla 35–40 minuuttia. Kakku saa jäädä sisältä pehmeän kosteaksi.Jäähdytä kakku hyvin ja leikkaa se pieniksi ruuduiksi. Halutessasi voit koristella rouhitulla valkosuklaalla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.