Sulata hummeri ja katkaravut hitaasti pakkauksen ohjeen mukaan. Avaa hummeri ja paloittele sen lihat salaatinlehtien päälle vadille. Lisää katkaravut.Kypsennä mustekalarenkaat chilillä maustetussa öljyssä miedolla lämmöllä, valuta talouspaperilla ja jäähdytä. Nosta renkaat samalle vadille muiden kanssa.Kuutioi kalafilee ja laita kuutiot kattilan pohjalle kerrokseksi. Lisää tilkka vettä ja mausteet. Nostele paloja varoen ja keitä ne kypsiksi, noin 5 minuuttia. Jäähdytä ja nosta salaattikekoon.Koristele salaatti jättiravun pyrstöillä tai kauneimmilla katkaravuilla ja herneillä. Tarjoa lisänä tilkka sitruunalla maustettua öljyä, mustapippuria ja tuoretta silputtua korianteria tai persiljaa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.