Kala-katkarapupata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kala-katkarapupata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Puna-ahventa (pakaste)
1/2 dl
Limetinmehua (2 limetin mehu)
1 tl
Suolaa
2 kpl
Sipulia
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 rkl
Öljyä
1 kpl
Tomaattimurskaa
1 kpl
Kalaliemikuutio
Chiliä
1 kpl
Kookosmaitoa (400 ml)
180 g
Katkarapuja
1/2 dl
Persiljaa tai korianteria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele kala. Sekoita suola mehuun ja kaada kalapalojen päälle. Jätä kala maustumaan. Kuori ja paloittele sipuli, hienonna valkosipuli. Kuumenna öljy padassa. Paista sipuleita hetki, lisää tomaattimurska, kalaliemikuutio, kookosmaito sekä chiliä maun mukaan. Hauduta noin 10 minuuttia. Lisää kalapalat, anna hautua n. 6 minuuttia. Lisää katkaravut. Kuumenna. Lisää pinnalle persiljaa tai korianteria ja tarjoile riisin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.12.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.