Kala-katkarapupata

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gpuna-ahventa (pakaste)
1/2 dllimetinmehua (2 limetin mehu)
1 tlsuolaa
2 kplsipulia
2 kplvalkosipulin kynttä
2 rklöljyä
1 kpltomaattimurskaa
1 kplkalaliemikuutio
chiliä
1 kplkookosmaitoa (400 ml)
180 gkatkarapuja
1/2 dlpersiljaa tai korianteria

Valmistus

  1. 1

    Paloittele kala. Sekoita suola mehuun ja kaada kalapalojen päälle. Jätä kala maustumaan. Kuori ja paloittele sipuli, hienonna valkosipuli. Kuumenna öljy padassa. Paista sipuleita hetki, lisää tomaattimurska, kalaliemikuutio, kookosmaito sekä chiliä maun mukaan. Hauduta noin 10 minuuttia. Lisää kalapalat, anna hautua n. 6 minuuttia. Lisää katkaravut. Kuumenna. Lisää pinnalle persiljaa tai korianteria ja tarjoile riisin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä