Kala-katkarapupata - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kala-katkarapupata

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Puna-ahventa (pakaste)
1/2 dl
Limetinmehua (2 limetin mehu)
1 tl
Suolaa
2 kpl
Sipulia
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 rkl
Öljyä
1 kpl
Tomaattimurskaa
1 kpl
Kalaliemikuutio
Chiliä
1 kpl
Kookosmaitoa (400 ml)
180 g
Katkarapuja
1/2 dl
Persiljaa tai korianteria

Näin teet

1

Paloittele kala. Sekoita suola mehuun ja kaada kalapalojen päälle. Jätä kala maustumaan. Kuori ja paloittele sipuli, hienonna valkosipuli. Kuumenna öljy padassa. Paista sipuleita hetki, lisää tomaattimurska, kalaliemikuutio, kookosmaito sekä chiliä maun mukaan. Hauduta noin 10 minuuttia. Lisää kalapalat, anna hautua n. 6 minuuttia. Lisää katkaravut. Kuumenna. Lisää pinnalle persiljaa tai korianteria ja tarjoile riisin kanssa.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.12.2005
Muokattu: 23.10.2019