Kalakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kalakeitto

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Herkullinen kalakeitto syntyy lohesta tai kuhasta. Valkosipuli ja tomaattisose korostavat kalan makua.

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Palsternakka
5 kpl
Perunaa
1/2 kpl
Purjoa
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 1/2 l
Vettä
1 kpl
Laakerinlehti
3 rkl
Tomaattisosetta
1 tl
Suolaa
1 tl
Timjamia tai provencale-mausteseosta
400 g
Lohi- tai kuhafileetä
Tuoretta tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese, kuori ja paloittele porkkanat, palsternakka ja perunat. Halkaise, huuhtele ja paloittele purjo. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna vesi kattilassa, lisää kasvikset, laakerinlehti, tomaattisose ja mausteet. Keitä kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä. Poista kalasta nahka ja ruodot. Kuutioi kala ja lisää keittoon. Keitä vielä noin 5 minuuttia. Lisää tuoretta tilliä keiton pinnalle ja tarjoile.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2007
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.