Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalakeitto

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Herkullinen kalakeitto syntyy lohesta tai kuhasta. Valkosipuli ja tomaattisose korostavat kalan makua.

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Palsternakka
5 kpl
Perunaa
1/2 kpl
Purjoa
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 1/2 l
Vettä
1 kpl
Laakerinlehti
3 rkl
Tomaattisosetta
1 tl
Suolaa
1 tl
Timjamia tai provencale-mausteseosta
400 g
Lohi- tai kuhafileetä
Tuoretta tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese, kuori ja paloittele porkkanat, palsternakka ja perunat. Halkaise, huuhtele ja paloittele purjo. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Palsternakka
5 kpl
Perunaa
1/2 kpl
Purjoa
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2

Kuumenna vesi kattilassa, lisää kasvikset, laakerinlehti, tomaattisose ja mausteet. Keitä kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

1 kpl
Laakerinlehti
3 rkl
Tomaattisosetta
1 tl
Suolaa
1 tl
Timjamia tai provencale-mausteseosta
3

Poista kalasta nahka ja ruodot. Kuutioi kala ja lisää keittoon. Keitä vielä noin 5 minuuttia.

400 g
Lohi- tai kuhafileetä
4

Lisää tuoretta tilliä keiton pinnalle ja tarjoile.

Tuoretta tilliä
Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 28.1.2007
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.