Pese ja kuori perunat sekä raasta raastimen karkealla terällä. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna tilli ja ota pieni osa erilleen valmiin kiusauksen päälle ripoteltavaksi. Suikaloi kalalastut.
Levitä puolet perunaraasteesta, sipulista ja tillistä vuoan (18 x 26 cm) pohjalle. Lisää kalalastut sekä loput perunat, sipulit ja tillit.
Yhdistä kulhossa kerma, maito, pyree ja suola. Kaada vuokaan ja tasoita pinta. Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Viimeistele tuoreella tillillä.
Vinkki: Voit oikaista korvaamalla perunat ja sipulin pakasteesta löytyvällä peruna-sipulisekoituksella.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1117
267
10,5 g
6,8 g
32,3 g
5,8 g
2,3 g
7,5 g
1,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukku tilliä,
200 g (1 pkt) kalalastua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli