Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kalapullavuoka

Kalapullavuoka

timer-icon30 min  (josta 10 min aktiivista)
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Supersimppeli ja nopea kalapullavuoka on oikotie ruokapöytään. Sipuli ja ketsuppi antavat vuokaruokaan ripauksen makeutta.

Ainekset

500 g
(2 pkt) kalapyöryköitä
2 tl
margariinia tai rypsiöljyä
200 g
(1 ps) sipulikuutioita (pakaste)
5 dl
(2 prk) pippurikermaa
2 dl
ketsuppia
2 rkl
sitruunamehua
1 tl
suolaa
1
ruukku tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita kalapyörykät uunivuokaan.

500 g
(2 pkt) kalapyöryköitä
2

Kuumenna rasva pannulla. Lisää sipulikuutiot ja kuullota sekoitellen, kunnes sipuli on läpikuultavaa. Siirrä pannu pois liedeltä ja sekoita kerma, ketsuppi, sitruunamehu, hienonnettu tilli ja suola sipuleiden kanssa. Kaada kastike vuokaan.

2 tl
margariinia tai rypsiöljyä
200 g
(1 ps) sipulikuutioita (pakaste)
1 tl
suolaa
2 dl
ketsuppia
2 rkl
sitruunamehua
1
ruukku tilliä
5 dl
(2 prk) pippurikermaa
3

Kypsennä kalapullavuokaa uunissa 25 minuuttia tai kunnes kastike kiehahtaa. Tarjoa esimerkiksi perunamuusin ja höyrytetyn parsakaalin kanssa.

Vinkki: Voit korvata ketsupin kahdella purkillisella (à 70 g) tomaattipyreetä.

Miltä maistui?(6 arviota)
Resepti:
Kati Pohja
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 11.8.2019
|
Muokattu: 9.4.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

431

1805

25,8 g

12,2 g

27,8 g

13,4 g

2,2 g

18,2 g

3,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli