Säädä uuni 200 asteeseen. Kumoa kalapyörykät uunivuokaan.
Kuumenna rasva pannulla. Lisää sipulikuutiot ja kuullota sekoitellen, kunnes sipuli on läpikuultavaa. Siirrä pannu pois liedeltä ja sekoita kerma, ketsuppi, sitruunamehu ja mausteet sipuleiden kanssa. Kumoa kastike vuokaan.
Kypsennä kalapullavuokaa uunissa 25 minuuttia tai kunnes kastike kiehahtaa. Tarjoa esimerkiksi perunamuusin ja höyrytetyn parsakaalin kanssa.
Vinkki: Voit korvata ketsupin kahdella purkillisella (à 70 g) tomaattipyreetä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
430
1799
25,8 g
12,2 g
27,6 g
14,0 g
2,0 g
18,2 g
3,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli