
Kalapullavuoka
Ainekset
Valmistus
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita kalapyörykät uunivuokaan.
Kuumenna rasva pannulla. Lisää sipulikuutiot ja kuullota sekoitellen, kunnes sipuli on läpikuultavaa. Siirrä pannu pois liedeltä ja sekoita kerma, ketsuppi, sitruunamehu, hienonnettu tilli ja suola sipuleiden kanssa. Kaada kastike vuokaan.
Kypsennä kalapullavuokaa uunissa 25 minuuttia tai kunnes kastike kiehahtaa. Tarjoa esimerkiksi perunamuusin ja höyrytetyn parsakaalin kanssa.
Vinkki: Voit korvata ketsupin kahdella purkillisella (à 70 g) tomaattipyreetä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
431
1805
25,8 g
12,2 g
27,8 g
13,4 g
2,2 g
18,2 g
3,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli