Säädä uuni 200 asteeseen. Kumoa kalapyörykät uunivuokaan.
Kuumenna rasva pannulla. Lisää sipulikuutiot ja kuullota sekoitellen, kunnes sipuli on läpikuultavaa. Siirrä pannu pois liedeltä ja sekoita kerma, ketsuppi, sitruunamehu ja mausteet sipuleiden kanssa. Kumoa kastike vuokaan.
Kypsennä kalapullavuokaa uunissa 25 minuuttia tai kunnes kastike kiehahtaa. Tarjoa esimerkiksi perunamuusin ja höyrytetyn parsakaalin kanssa.
Vinkki: Voit korvata ketsupin kahdella purkillisella (à 70 g) tomaattipyreetä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2183
522
36,8 g
10,6 g
29,2 g
14,8 g
2,0 g
17,2 g
2,3 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli