Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplhampurilaissämpylää
1 kpl(400 g) paneroituja seitileikkeitä
1 kpliso tomaatti
salaatinlehtiä
öljyä paistamiseen

Tartarkastike

1 dlmajoneesia
2 rklkurkku-sipulisalaattia
2 tldijoninsinappia
sokeria
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Paista seitileikkeet jäisinä rasvassa miedolla lämmöllä kypsiksi. Viipaloi tomaatti ja huuhtele salaatinlehdet. Sekoita tartarkastikkeen ainekset keskenään. Paahda halkaistut sämpylät. Nostele sämpylöille kastiketta, salaatinlehtiä, tomaattiviipaleita ja nosta päälle kuumat kalaleikkeet sekä sämpylän puolikas.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025