Kalapurilainen | Hampurilaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kalapurilainen

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Hampurilaissämpylää
1 kpl
(400 g) paneroituja seitileikkeitä
1 kpl
Iso tomaatti
Salaatinlehtiä
Öljyä paistamiseen

tartarkastike

1 dl
Majoneesia
2 rkl
Kurkku-sipulisalaattia
2 tl
Dijoninsinappia
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paista seitileikkeet jäisinä rasvassa miedolla lämmöllä kypsiksi. Viipaloi tomaatti ja huuhtele salaatinlehdet. Sekoita tartarkastikkeen ainekset keskenään. Paahda halkaistut sämpylät. Nostele sämpylöille kastiketta, salaatinlehtiä, tomaattiviipaleita ja nosta päälle kuumat kalaleikkeet sekä sämpylän puolikas.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.