Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalaressu

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 - 750 g
Kirjolohta tai siikaa
8 - 10 dl
Vettä
1 - 2 kpl
Sipulia
10 kpl
Maustepippuria
1 tl
Merisuolaa
2-4 perunaa halutessasi
4 - 8 kpl
Viipaletta tummaa leipää
Tillisilppua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Perkaa kalat ruodottomiksi ja nahattomiksi fileiksi. Paloittele fileet annospaloiksi.Keitä kalan nahoista, ruodoista, evistä, pyrstöstä ja päästä (josta olet poistanut kidukset) veden kanssa liemi. Siivilöi liemi 1/2 tunnin hiljaisen keittämisen jälkeen ja lisää siihen kuoritut ja lohkotut sipulit, pippurit ja suola. Keitä sipulit puolikypsiksi.Kuori ja paloittele perunat joukkoon, jos käytät niitä, ja lisää myös kalapalat. Kypsennä.Paloittele kova tai pehmeä leipä kulhon pohjalle ja kaada päälle kalakeitto, joka muuttuu leivän kanssa "ressuksi". Ripottele pintaan tilliä ja tarjoa, kun leivät ovat pehmeitä.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 16.12.2004
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.