Kalkkunaa pistaasi-viikunakastikkeella | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kalkkunaa pistaasi-viikunakastikkeella

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(1 kg) kalkkunarulla

kastike:

3 dl
Kanalientä
2 dl
Ruokakermaa
1/2 dl
Suolattuja ja paahdettuja pistaasipähkinöitä
8 kpl
Kuivattuapehmeää viikunaa
2 rkl
Mustaherukkahyytelöä
1 rkl
Sinappia
1/4 tl
Cayennenpippuria
1/4 tl
Cayennenpippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista kalkkunarulla uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike. Kiehauta neste. Kuori ja rouhi pistaasit tehosekoittimessa viikunoiden kanssa. Lisää ne kattilaan yhdessä hyytelön ja sinapin kanssa. Keitä noin 5 minuuttia ja mausta. Tarjoa kastike viipaloidun kalkkunan kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 2.4.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.