Kalkkunanjauhelihapihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kalkkunanjauhelihapihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Paksua ranskanleipäviipaletta
1 1/2 dl
Kermaviiliä
50 g
Säilöttyjä herkkusieniä
350 g
Kalkkunanjauhelihaa
2 kpl
Kananmunaa
1 tl
Sitruunapippuria
1/2 tl
Suolaa
Timjamia
Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Murenna leipä ja pane se kermaviilin kanssa kulhoon 10 minuutiksi turpoamaan. Pieni valutetut herkkusienet ja yhdistä kaikki ainekset kermaviiliseokseen. Muotoile taikinasta pihvejä ja paista ne pannulla miedolla lämmöllä öljyssä kypsiksi.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 19.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.