Kallen kaviaarinyytit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kallen kaviaarinyytit

timer-icon15 min
Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta

Ainekset

1 kg
Pakastevoitaikinalevyjä
100 g
Mätitahnaa
1 kpl
Ruukku tuoretta ruohosipulia silputtuna
1/2 kpl
Ruukku tuoretta tilliä silputtuna

voiteluun:

1 kpl
Kananmuna

koristeluun:

100 g
Valkosipulilla maustettua tuorejuustoa
Ruohosipulisilppua
100 g
Mätiä tai mätitahnaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa sulaneista voitaikinalevyistä pyöreällä muotilla ympyröitä. Levitä niille mätitahnaa ja yrttisilppua ja taita puoliksi. Painele reunat kiinni huolellisesti. Voitele nyytit munalla ja paista 225 asteessa noin 10-15 minuuttia. Sekoita keskenään tuorejuusto ja yrttisilppu ja pursota tahna jäähtyneiden nyyttien päälle. Koristele ja aseta tarjolle

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 6.3.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.