Kallen kaviaarinyytit

Arvostele resepti
30 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kgpakastevoitaikinalevyjä
100 gmätitahnaa
1 kplruukku tuoretta ruohosipulia silputtuna
1/2 kplruukku tuoretta tilliä silputtuna

Voiteluun:

1 kplkananmuna

Koristeluun:

100 gvalkosipulilla maustettua tuorejuustoa
ruohosipulisilppua
100 gmätiä tai mätitahnaa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa sulaneista voitaikinalevyistä pyöreällä muotilla ympyröitä. Levitä niille mätitahnaa ja yrttisilppua ja taita puoliksi. Painele reunat kiinni huolellisesti. Voitele nyytit munalla ja paista 225 asteessa noin 10-15 minuuttia. Sekoita keskenään tuorejuusto ja yrttisilppu ja pursota tahna jäähtyneiden nyyttien päälle. Koristele ja aseta tarjolle

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025