Kallen kaviaarinyytit
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kg | pakastevoitaikinalevyjä |
| 100 g | mätitahnaa |
| 1 kpl | ruukku tuoretta ruohosipulia silputtuna |
| 1/2 kpl | ruukku tuoretta tilliä silputtuna |
| Voiteluun: | |
|---|---|
| 1 kpl | kananmuna |
| Koristeluun: | |
| 100 g | valkosipulilla maustettua tuorejuustoa |
| ruohosipulisilppua | |
| 100 g | mätiä tai mätitahnaa |
- 1.
Leikkaa sulaneista voitaikinalevyistä pyöreällä muotilla ympyröitä. Levitä niille mätitahnaa ja yrttisilppua ja taita puoliksi. Painele reunat kiinni huolellisesti. Voitele nyytit munalla ja paista 225 asteessa noin 10-15 minuuttia. Sekoita keskenään tuorejuusto ja yrttisilppu ja pursota tahna jäähtyneiden nyyttien päälle. Koristele ja aseta tarjolle
Kallen kaviaarinyytit
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kg | pakastevoitaikinalevyjä |
| 100 g | mätitahnaa |
| 1 kpl | ruukku tuoretta ruohosipulia silputtuna |
| 1/2 kpl | ruukku tuoretta tilliä silputtuna |
Voiteluun: | |
| 1 kpl | kananmuna |
Koristeluun: | |
| 100 g | valkosipulilla maustettua tuorejuustoa |
| ruohosipulisilppua | |
| 100 g | mätiä tai mätitahnaa |
Valmistus
- 1
Leikkaa sulaneista voitaikinalevyistä pyöreällä muotilla ympyröitä. Levitä niille mätitahnaa ja yrttisilppua ja taita puoliksi. Painele reunat kiinni huolellisesti. Voitele nyytit munalla ja paista 225 asteessa noin 10-15 minuuttia. Sekoita keskenään tuorejuusto ja yrttisilppu ja pursota tahna jäähtyneiden nyyttien päälle. Koristele ja aseta tarjolle
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












