Kana-avokadosalaatti - Yhteishyvä

Kana-avokadosalaatti

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Broilerinfileitä
1 tl
Yrttimausteseosta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 1/2 dl
Parmesaaniraastetta

PAISTAMISEEN

Oliiviöljyä

SALAATTISEOS

1 kpl
Avokado
1 kpl
Ruukku rucolaa
100 g
Keräsalaattia
1 kpl
Limetin mehu
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 dl
Parmesaanilastuja

Näin teet

1

Nuiji broilerinfileitä leivinpaperin välissä tasaisemmiksi pihveiksi. Mausta pihvit yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla. Kuumenna pannulla oliiviöljy ja paista pihvit molemmin puolin kypsiksi. Siirrä pihvit lautaselle ja peitä foliolla.

Halkaise avokado ja poista kivi. Lusikoi hedelmäliha leikkuulaudalle ja viipaloi. Sekoita kulhossa rucola ja pieniksi revitty lehtisalaatti. Lisää avokadoviipaleet. Sekoita limetinmehusta, oliiviöljystä ja mausteista kastike ja pirskota salaatin joukkoon. Viipaloi broilerifileet. Annostele salaatti lautasille ja nostele päälle broileriviipaleita ja parmesaanilastuja.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.10.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g9 g
Proteiinia17 g67 g
Rasvaa14 g56 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj864 3454
Energiaa kcal206 825

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Yrttimausteseosta

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 1,5 dl Parmesaaniraastetta

  • Oliiviöljyä

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 1 dl Parmesaanilastuja

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g9 g
Proteiinia17 g67 g
Rasvaa14 g56 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj864 3454
Energiaa kcal206 825

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Yrttimausteseosta

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 1,5 dl Parmesaaniraastetta

  • Oliiviöljyä

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 1 dl Parmesaanilastuja

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.