Kana-avokadosalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kana avokadosalaatti

Kana-avokadosalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Broilerinfileitä
1 tl
Yrttimausteseosta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 1/2 dl
Parmesaaniraastetta

paistamiseen

Oliiviöljyä

salaattiseos

1 kpl
Avokado
1 kpl
Ruukku rucolaa
100 g
Keräsalaattia
1 kpl
Limetin mehu
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 dl
Parmesaanilastuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nuiji broilerinfileitä leivinpaperin välissä tasaisemmiksi pihveiksi. Mausta pihvit yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla. Kuumenna pannulla oliiviöljy ja paista pihvit molemmin puolin kypsiksi. Siirrä pihvit lautaselle ja peitä foliolla.

400 g
Broilerinfileitä
1 tl
Yrttimausteseosta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 1/2 dl
Parmesaaniraastetta
Oliiviöljyä
2

Halkaise avokado ja poista kivi. Lusikoi hedelmäliha leikkuulaudalle ja viipaloi. Sekoita kulhossa rucola ja pieniksi revitty lehtisalaatti. Lisää avokadoviipaleet. Sekoita limetinmehusta, oliiviöljystä ja mausteista kastike ja pirskota salaatin joukkoon.

1 kpl
Avokado
1 kpl
Ruukku rucolaa
100 g
Keräsalaattia
1 kpl
Limetin mehu
1 rkl
Oliiviöljyä
Rouhittua mustapippuria
Suolaa
3

Viipaloi broilerifileet. Annostele salaatti lautasille ja nostele päälle broileriviipaleita ja parmesaanilastuja.

1 dl
Parmesaanilastuja
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.10.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

864

206

14,0 g

2,0 g

2,3 g

1,5 g

2,0 g

16,8 g

0,9 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Yrttimausteseosta,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

1,5 dl Parmesaaniraastetta,

Oliiviöljyä,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

1 dl Parmesaanilastuja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli