Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kanakiusaus

timer-icon60 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta
Helppoa broilerikiusausta maustavat vihreä pestokastike ja kolmen juuston ruokakerma. Tarjoa broilerikiusaus raikkaan salaatin kanssa.

Ainekset

300 g
broilerin fileesuikaleita
1 rkl
Öljyä
1 tl
Suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
190 g
(1 prk) vihreää pestokastiketta
500 g
peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
250 ml
(1 prk) kolmen juuston ruokakermaa

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Paista kanasuikaleet öljyssä pannulla. Lisää joukkoon suola, pippuri ja pesto. Anna hautua 5 minuuttia. Kaada voideltuun uunivuokaan puolet peruna-sipuliseoksesta, lisää kanasuikaleet ja päälle loppu peruna-sipuliseos.Kaada päälle ruokakerma. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 40 minuuttia. Laske lämpötila 175-asteeseen ja jatka kypsentämistä vielä noin 10 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 22.10.2012
|
Muokattu: 25.1.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

687

2875

50,0 g

13,0 g

23,7 g

5,3 g

3,7 g

32,3 g

0,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Suolaa,

0,5 tl rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli