Kananmuna-sillivoileipä | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kananmuna-sillivoileipä

Kananmuna-sillivoileipä

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Pientä ruisreikäleipää
Rasvaa paistamiseen
4 kpl
Kananmunaa
80 g
Silliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna rasva pannulla. Laita reikäleipä paistumaan pannulle ja riko kananmuna reikäleivän koloon. Paista leipää ja kananmunaa, kunnes kananmuna on hyytynyt alta. Levitä kananmuna koko leivän alueelle. Käännä ja paista. Nosta leipä lautaselle ja laita silliviipaleet päälle. Tarjoile. Leipä sopii myös eväsleiväksi, jos jätät sillit pois.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 4.3.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.