Kuullota sipulit sekä kantarellit ja lisää sitten viini.
Anna kiehahtaa ja lisää kerma sekä kasvisliemi. Keitä 10–15 minuuttia, lisää persilja ja aja sileäksi blenderissä.
Mausta kantarellikeitto suolalla ja valkopippurilla ja lämmitä.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
73
304
1,0 g
0,3 g
2,5 g
2,0 g
4,0 g
3,0 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sipuli,
2 dl kermaa,
1/2 nippu persiljaa,
suolaa,
valkopippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli