Kantarellikeitto - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kantarellikeitto

Kantarellikeitto
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Ruokavalio
Kantarellikeitto on helppo tapa hyödyntää syksyn sienisatoa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kermalla ja valkoviinillä höystetty keitto on ajaton klassikko.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
kantarelleja
Sipuli
2 dl
valkoviiniä
2 dl
kermaa
2 dl
kasvislientä
1/2 nippu persiljaa
suolaa
valkopippuria

Näin teet

1

Kuullota sipulit sekä kantarellit ja lisää sitten viini.

Sipuli
500 g
kantarelleja
2 dl
valkoviiniä
2

Anna kiehahtaa ja lisää kerma sekä kasvisliemi. Keitä 10–15 minuuttia, lisää persilja ja aja sileäksi blenderissä.

2 dl
kermaa
2 dl
kasvislientä
1/2 nippu persiljaa
3

Mausta kantarellikeitto suolalla ja valkopippurilla ja lämmitä.

suolaa
valkopippuria
Kuvat
TOK
Julkaistu: 1.7.2018
Muokattu: 18.10.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g10 g
Proteiinia3 g12 g
Rasvaa1 g4 g
Kuituja4 g16 g
Energiaa kj304 1214
Energiaa kcal73 290

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Sipuli

  • 2 dl kermaa

  • 1/2 nippu persiljaa

  • suolaa

  • valkopippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g10 g
Proteiinia3 g12 g
Rasvaa1 g4 g
Kuituja4 g16 g
Energiaa kj304 1214
Energiaa kcal73 290

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Sipuli

  • 2 dl kermaa

  • 1/2 nippu persiljaa

  • suolaa

  • valkopippuria

Kuvat
TOK

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.