Huuhtele ja kuori päärynät. Halkaise ne, poista siemenkodat ja viipaloi päärynät pitkittäin.
Sulata rasva ja sokeri pannulla. Lisää päärynät ja paista käännellen, kunnes pinta karamellisoituu. Siirrä lautaselle hetkeksi jäähtymään.
Kuori ja rouhi pistaasit. Jaa jogurtti annosmaljoihin. Lisää pinnalle päärynät ja pähkinät. Tarjoa jälkiruoka haaleana tai kylmänä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
350
1465
25,0 g
9,5 g
21,3 g
20,0 g
4,8 g
7,8 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli