Karitsanpaisti ja päärynäkastike - Yhteishyvä

Karitsanpaisti ja päärynäkastike

???
Annokset
6
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Maustettua karitsanpaistia
2 dl
Lihalientä

PÄÄRYNÄKASTIKE

1 kpl
Päärynä
1 dl
Paistolientä
2 dl
Omenamehua
1 rkl
Maissitärkkelysjauhoja
1 dl
Kermaa
1 rkl
Makeaa soijakastiketta
Suolaa
Rouhittua mustaopippuria

Näin teet

1

Nosta paisti uunivuokaan ja työnnä paistomittari paistin paksuimpaan kohtaan. Kaada paistin päälle lihaliemi. Kypsennä 125-asteisen uunin alatasolla, kunnes lihan sisälämpötila on 75 astetta. Valele paistia liemellä muutaman kerran paiston aikana.

Ota paisti uunista ja kiedo folioon vetäytymään hetkeksi. Valmista kastike. Kuori päärynä, poista siemenkota ja kanta. Raasta päärynä. Mittaa 1 dl paistolientä kattilaan. Sekoita maissitärkkelys tilkkaan omenamehua. Lisää kattilaan loppu omenamehu, päärynä, kerma ja soijakastike. Keitä noin 5 minuuttia. Sekoita joukkoon suurus ohuena nauhana ja keitä muutama minuutti. Soseuta ja tarkista maku. Poista verkko paistista ja leikkaa tarjolle.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g47 g
Proteiinia38 g230 g
Rasvaa31 g188 g
Kuituja1 g4 g
Energiaa kj1967 11799
Energiaa kcal470 2820

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Paistolientä

  • Suolaa

  • Rouhittua mustaopippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g47 g
Proteiinia38 g230 g
Rasvaa31 g188 g
Kuituja1 g4 g
Energiaa kj1967 11799
Energiaa kcal470 2820

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Paistolientä

  • Suolaa

  • Rouhittua mustaopippuria

Resepti
Katri Schröder

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.