Nosta paisti uunivuokaan ja työnnä paistomittari paistin paksuimpaan kohtaan. Kaada paistin päälle lihaliemi. Kypsennä 125-asteisen uunin alatasolla, kunnes lihan sisälämpötila on 75 astetta. Valele paistia liemellä muutaman kerran paiston aikana.
Ota paisti uunista ja kiedo folioon vetäytymään hetkeksi. Valmista kastike. Kuori päärynä, poista siemenkota ja kanta. Raasta päärynä. Mittaa 1 dl paistolientä kattilaan. Sekoita maissitärkkelys tilkkaan omenamehua. Lisää kattilaan loppu omenamehu, päärynä, kerma ja soijakastike. Keitä noin 5 minuuttia. Sekoita joukkoon suurus ohuena nauhana ja keitä muutama minuutti. Soseuta ja tarkista maku. Poista verkko paistista ja leikkaa tarjolle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
470
1967
31,3 g
13,0 g
7,8 g
5,7 g
0,7 g
38,3 g
2,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Paistolientä,
Suolaa,
Rouhittua mustaopippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli