Karpalo-tähtianisglögi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Karpalo-tähtianisglögi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tähtianis antaa glögille aromia.

Ainekset

5 dl
Vettä
2 kpl
Teepussia
5 dl
Karpalomehua
4 kpl
Tähtianista
1 kpl
Kanelitanko
1/2 dl
Ruokokidesokeria

lisäksi

Manteleita ja rusinoita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kiehauta vesi kattilassa. Hauduta teepusseja vedessä muutama minuutti. Poista teepussit ja lisää joukkoon karpalomehu, tähtianikset ja kanelitanko. Kiehauta, ota syrjään liedeltä ja peitä kannella.

Anna juoman maustua noin 20 minuuttia. Siivilöi ja kuumenna uudelleen sokerin kanssa. Sekoita kunnes sokeri on liuennut. Tarjoa höyryävä juoma manteleiden ja rusinoiden kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2015
Muokattu: 2.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

364

87

0,8 g

18,3 g

17,8 g

0,5 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

5 dl Vettä,

Teepussia,

Tähtianista,

Kanelitanko,

Manteleita ja rusinoita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli