Karrimarinoidut katkaravut | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Karrimarinoidut katkaravut

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

180 g
Pakastekatkarapuja sulatettuna ja valutettuna

marinadi :

1 dl
Öljyä
1 kpl
Sitruunan mehu
Ripaus karria
3 kpl
Valkosipulinkynttä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Yhdistä kaikki marinadinaineet kulhoon ja lisää sulatetut ja valutetut katkaravut. Marinoi viileässä, välillä sekoittaen mielellään yön yli. Tarjoile esimerkiksi vaalean leivän kanssa tai salaattien joukossa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.