Kasvis-possuvokki - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvis-possuvokki

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Suikaloidut kasvikset ja ihanat mausteet – chili, inkivääri ja valkosipuli – tekevät helpon ja maukkaan vokin. Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

1 l
Suikaloituja kasviksia (esim. porkkanaa, paprikaa, kaalia, sipulia, kesäkurpitsaa, chiliä)
1 rkl
Hienonnettua valkosipulia
1 rkl
Hienonnettua inkivääriä
300 - 400 g
Possunlihasuikaleita
3 rkl
Öljyä
1 dl
Makeaa chilikastiketta
1/2 dl
Soijaa
1/2 tl
Mustapippuria
1/2 tl
Suolaa

Näin teet

1

Kuumenna öljyssä hetki valkosipulia ja inkivääriä. Lisää kasvikset ja paista sekoitellen kahdessa erässä juuri ja juuri kypsiksi.

Nosta kasvikset pois vokista. Lisää öljyä ja paista porsaansuikaleet kypsiksi. Kaada pannulle chilikastike ja soija. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele kasvikset lihan joukkoon ja kuumenna nopeasti. Tarjoa lisänä riisiä tai nuudeleita.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2014
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja21 g82 g
Proteiinia22 g87 g
Rasvaa24 g95 g
Kuituja4 g15 g
Energiaa kj1641 6565
Energiaa kcal392 1569

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rkl Hienonnettua valkosipulia

  • 1 rkl Hienonnettua inkivääriä

  • 0,5 tl Mustapippuria

  • 0,5 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja21 g82 g
Proteiinia22 g87 g
Rasvaa24 g95 g
Kuituja4 g15 g
Energiaa kj1641 6565
Energiaa kcal392 1569

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rkl Hienonnettua valkosipulia

  • 1 rkl Hienonnettua inkivääriä

  • 0,5 tl Mustapippuria

  • 0,5 tl Suolaa

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.