Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
2 rklöljyä
2 kplsipulia
3 kplvalkosipulin kynttä
2 kplporkkanaa
1 kplvihreä paprika
1 kpltomaattimurskaa
1 kplruskeita- tai kidneypapuja
1 rklchilitahnaa (go-tan sambal oelek)
1/2 tlsuolaa
1 tlsokeria

Tarjoiluun:

6 kpltortilla-lettuja
salaattia
3 kpltomaattia
2 dljuustoraastetta (esim. cheddarjuusto)
jalopenoja
1 kpltomaattisalsakastiketta
1 kplranskankermaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja viipaloi porkkana. Pese ja halkaise paprika. Poista siemenet ja suikaloi. Kuumenna öljy pannulla. Paista ensin sipuleita, lisää hienonnetut valkosipulinkynnet, porkkana- ja paprikasuikaleet. Paista hetki. Lisää tomaattimurska, pavut ja mausteet. Hauduta noin 10 minuuttia. Tarjoile lettujen täytteenä. Lämmitä valmiit letut ja nosta täyte letuille. Lisää täytteen päälle tuoretta tomaattia ja salaattia, juustoraastetta sekä halutessasi jalapenoja. Kääri letut rullalle ja tarjoile salsakastikkeen ja ranskankerman kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä