Kasvisburritot

Nappaa talteen!
| 2 rkl | öljyä |
| 2 kpl | sipulia |
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1 kpl | vihreä paprika |
| 1 kpl | tomaattimurskaa |
| 1 kpl | ruskeita- tai kidneypapuja |
| 1 rkl | chilitahnaa (go-tan sambal oelek) |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 tl | sokeria |
| Tarjoiluun: | |
|---|---|
| 6 kpl | tortilla-lettuja |
| salaattia | |
| 3 kpl | tomaattia |
| 2 dl | juustoraastetta (esim. cheddarjuusto) |
| jalopenoja | |
| 1 kpl | tomaattisalsakastiketta |
| 1 kpl | ranskankermaa |
- 1.
Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja viipaloi porkkana. Pese ja halkaise paprika. Poista siemenet ja suikaloi. Kuumenna öljy pannulla. Paista ensin sipuleita, lisää hienonnetut valkosipulinkynnet, porkkana- ja paprikasuikaleet. Paista hetki. Lisää tomaattimurska, pavut ja mausteet. Hauduta noin 10 minuuttia. Tarjoile lettujen täytteenä. Lämmitä valmiit letut ja nosta täyte letuille. Lisää täytteen päälle tuoretta tomaattia ja salaattia, juustoraastetta sekä halutessasi jalapenoja. Kääri letut rullalle ja tarjoile salsakastikkeen ja ranskankerman kanssa.
Kasvisburritot
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 rkl | öljyä |
| 2 kpl | sipulia |
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1 kpl | vihreä paprika |
| 1 kpl | tomaattimurskaa |
| 1 kpl | ruskeita- tai kidneypapuja |
| 1 rkl | chilitahnaa (go-tan sambal oelek) |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 tl | sokeria |
Tarjoiluun: | |
| 6 kpl | tortilla-lettuja |
| salaattia | |
| 3 kpl | tomaattia |
| 2 dl | juustoraastetta (esim. cheddarjuusto) |
| jalopenoja | |
| 1 kpl | tomaattisalsakastiketta |
| 1 kpl | ranskankermaa |
Valmistus
- 1
Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja viipaloi porkkana. Pese ja halkaise paprika. Poista siemenet ja suikaloi. Kuumenna öljy pannulla. Paista ensin sipuleita, lisää hienonnetut valkosipulinkynnet, porkkana- ja paprikasuikaleet. Paista hetki. Lisää tomaattimurska, pavut ja mausteet. Hauduta noin 10 minuuttia. Tarjoile lettujen täytteenä. Lämmitä valmiit letut ja nosta täyte letuille. Lisää täytteen päälle tuoretta tomaattia ja salaattia, juustoraastetta sekä halutessasi jalapenoja. Kääri letut rullalle ja tarjoile salsakastikkeen ja ranskankerman kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












