Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasviskakku

Fork and knife
15 Annosta
Fork and knife
15 Annosta

Ainekset

600 g
Leipää

Täyte 1:

200 g
Valkosipulituorejuustoa
8 kpl
Herkkusieniä
1 kpl
Omena
1/2 kpl
Paprikaa

Täyte 2:

1 1/2 dl
Punajuurisalaattia
1 dl
Hienonnettuja oliiveja

Kostutus:

1 dl
Maitoa tai kasvislientä

Kuorrutus:

300 g
Tuorejuustoa
3 rkl
Kevytranskankermaa

Koristeluun:

Herneenversoja, oliiveja, tomaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista täyte 1 sekoittamalla tuorejuuston joukkoon paloitellut sienet, omena ja paprika. Täyte 2: sekoita valmiin punajuurisalaatin joukkoon paloitellut oliivit. Vuoraa pyöreä (irtopohja)vuoka kelmulla. Leikkaa leivistä reunat ja tee ensimmäinen kerros. Kostuta pohja kasvisliemellä tai maidolla. Levitä täyte leipien päälle. Tee uusi kerros leipäkerros ja kostuta. Levitä toinen täyte ja päällimmäiseksi leipäkerros. Peitä vuoka ja laita jääkaappiin. Anna makujen imeytyä yön yli. Kumoa kakku vadille ja poista kelmu. Kuorruta kakku. Koristele herneenversoilla, oliiveilla ja tomaateilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 6.3.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.