Kasviskakku - Yhteishyvä

Kasviskakku

???
Annokset
15
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Leipää

TÄYTE 1:

200 g
Valkosipulituorejuustoa
8 kpl
Herkkusieniä
1 kpl
Omena
1/2 kpl
Paprikaa

TÄYTE 2:

1 1/2 dl
Punajuurisalaattia
1 dl
Hienonnettuja oliiveja

KOSTUTUS:

1 dl
Maitoa tai kasvislientä

KUORRUTUS:

300 g
Tuorejuustoa
3 rkl
Kevytranskankermaa

KORISTELUUN:

Herneenversoja, oliiveja, tomaattia

Näin teet

1

Valmista täyte 1 sekoittamalla tuorejuuston joukkoon paloitellut sienet, omena ja paprika. Täyte 2: sekoita valmiin punajuurisalaatin joukkoon paloitellut oliivit. Vuoraa pyöreä (irtopohja)vuoka kelmulla. Leikkaa leivistä reunat ja tee ensimmäinen kerros. Kostuta pohja kasvisliemellä tai maidolla. Levitä täyte leipien päälle. Tee uusi kerros leipäkerros ja kostuta. Levitä toinen täyte ja päällimmäiseksi leipäkerros. Peitä vuoka ja laita jääkaappiin. Anna makujen imeytyä yön yli. Kumoa kakku vadille ja poista kelmu. Kuorruta kakku. Koristele herneenversoilla, oliiveilla ja tomaateilla.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 6.3.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa