Ainekset (15 annosta)

MääräAinesosa
600 gleipää

Täyte 1:

200 gvalkosipulituorejuustoa
8 kplherkkusieniä
1 kplomena
1/2 kplpaprikaa

Täyte 2:

1 1/2 dlpunajuurisalaattia
1 dlhienonnettuja oliiveja

Kostutus:

1 dlmaitoa tai kasvislientä

Kuorrutus:

300 gtuorejuustoa
3 rklkevytranskankermaa

Koristeluun:

herneenversoja, oliiveja, tomaattia

Valmistus

  1. 1

    Valmista täyte 1 sekoittamalla tuorejuuston joukkoon paloitellut sienet, omena ja paprika. Täyte 2: sekoita valmiin punajuurisalaatin joukkoon paloitellut oliivit. Vuoraa pyöreä (irtopohja)vuoka kelmulla. Leikkaa leivistä reunat ja tee ensimmäinen kerros. Kostuta pohja kasvisliemellä tai maidolla. Levitä täyte leipien päälle. Tee uusi kerros leipäkerros ja kostuta. Levitä toinen täyte ja päällimmäiseksi leipäkerros. Peitä vuoka ja laita jääkaappiin. Anna makujen imeytyä yön yli. Kumoa kakku vadille ja poista kelmu. Kuorruta kakku. Koristele herneenversoilla, oliiveilla ja tomaateilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025