Kasviskupit | Dippikastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasviskupit

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

3 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Punainen paprika
1/2 kpl
Isoa kurkkua
8 - 16 kpl
Kirsikkatomaattia

kastike

1 kpl
Kermaviiliä
1 kpl
Dippimasuteseosta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese kasvikset ja kuori porkkanat. Leikkaa kasvikset ohuiksi tikuiksi ja nostele jokaiselle juomalasiin omat kasvistikut. Kirsikkatomaatit voit pujottaa cocktailtikkuihin ja nostaa lasien reunoille. Valmista kastike kermaviilistä, joka on maustettu valmiilla mausteseoksella.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.1.2006
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.