Ainekset

MääräAinesosa
2 kpl(à 250 g) maitorahkaa
1 dlvettä
4 kplmunaa
2 1/2 dlvehnäjauhoja

Lisäksi:

1/2 kplmunakoisoa
1 - 2 kplvalkosipulinkynttä
1 kplsipuli
1 - 2 kplporkkanaa
1 kpl(kesäkurpitsaa)
suolaa, sokeria ja mustapippuria

Paistamiseen:

25 gvoita

Valmistus

  1. 1

    Sekoita rahka, vesi ja munat vatkaten. Lisää jauhot ja turvota taikinaa 15 minuuttia.Kuori ja hienonna kasvikset tarpeen mukaan; munakoiso, kesäkurpitsa ja porkkana suikaleiksi ja sipulit silpuksi.Hauduta kasviksia voissa niin pitkään, että ne ovat puolikypsiä. Mausta ja jäähdytä hiukan.Sekoita kasvikset ohukaistaikinaan. Lisää hiukan vettä, jos se on vielä liian sakeaa.Kypsennä taikinasta molemmin puolin ohukaispannussa paksuja lettusia ja tarjoa ne sipulilla maustetun kermaviilikastikkeen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025