Kasvismunakasrulla | Munakkaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasvismunakasrulla

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

6 kpl
Munaa
4 dl
Maitoa
1 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Kirveliä

täyte:

250 g
(1 ps) pakastevihanneksia
1 rkl
Öljyä
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kulhossa munat sekä maito. Siivilöi joukkoon jauhot samalla sekoittaen. Mausta taikina suolalla ja kirvelillä. Kaada taikina leivinpaperoidun uunipellin päälle ja kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia. Kuumenna öljy paistinpannussa ja lisää jäinen vihannessekoitus. Paista noin 5 minuuttia. Nosta munakas uunista ja levitä päälle paistetut vihannekset. Ripottele pinnalle tasaisesti juustoraastetta. Nosta vielä uuniin noin 5 minuutiksi, jotta juusto sulaa. Kääri lämmin munakas rullalle kääretortun tapaan ja tarjoile lämpimänä tai kylmänä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.