Kasvispastavuoka

arvosana4/5

(1)arvio
6 Annosta

60 min

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
2 lvettä
5 dlpastaa
2 rklöljyä
1 kplporkkana
2 kplsipulia
200 gkesäkurpitsaa
2 kplpaprikaa
390 g(1 prk) tomaattimurskaa
2 kplvalkosipulinkynttä
2 tlsokeria
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria
1 tltimjamia

Kastike

5 dlmaitoa
2 rklvehnäjauhoja
150 gjuustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Pese kasvikset. Kuori porkkanat ja sipulit. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Pese kesäkurpitsa. Paloittele kasvikset.

    MääräAinesosa
    1 kplporkkana
    2 kplsipulia
    2 kplpaprikaa
    200 gkesäkurpitsaa
  2. 2

    Kuullota sipulit, kesäkurpitsa, paprikat ja porkkana öljyssä pannulla, noin 5 minuuttia. Lisää tomaattimurska, hienonnetut valkosipulinkynnet ja mausteet.

    MääräAinesosa
    390 g(1 prk) tomaattimurskaa
    2 kplvalkosipulinkynttä
    2 tlsokeria
    1 tlsuolaa
    1 tlmustapippuria
    1 tltimjamia
  3. 3

    Keitä pasta lähes kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta vesi pois.

    MääräAinesosa
    5 dlpastaa
    2 lvettä
  4. 4

    Valmista juustokastike. Sekoita jauhot kylmän maidon joukkoon ja kuumenna sekoittaen, kunnes se sakenee. Sulata juusto joukkoon.

    MääräAinesosa
    2 rklvehnäjauhoja
    5 dlmaitoa
    150 gjuustoraastetta
  5. 5

    Kaada uunivuokaan kerroksittain pastaa ja kasviksia. Kaada päälle juustokastike. Kypsennä 175 asteessa noin 30 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä