Kasvispastavuoka - Yhteishyvä

Kasvispastavuoka

???
Annokset
6
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

2 l
Vettä
5 dl
Pastaa
2 rkl
Öljyä
1 kpl
Porkkana
2 kpl
Sipulia
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa (n. 200 g)
2 kpl
Paprikaa
1 kpl
Tomaattimurskaa
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 tl
Sokeria
1 tl
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
1 tl
Timjamia

KASTIKE

5 dl
Maitoa
2 rkl
Vehnäjauhoja
150 g
Juustoraastetta

Näin teet

1

Pese kasvikset. Kuori porkkanat. ja sipulit. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Pese kesäkurpitsa. Paloittele kasvikset. ja kuullota sipulit, kesäkurpitsa, paprikat ja porkkana öljyssä pannulla, noin 5 minuuttia.Lisää tomaattimurska, hienonnetut valkosipulinkynnet ja mausteet.Keitä pasta lähes kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta vesi pois.Valmista kastike. Sekoita jauhot kylmän maidon joukkoon ja kuumenna sekoittaen, kunnes se sakenee. Sulata juusto joukkoon. Kaada uunivuokaan kerroksittain pastaa ja kasviksia. Kaada päälle maito-juustokastike. Kypsennä 175 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoile salaatin kanssa.0905

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa