Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvispastavuoka

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 l
Vettä
5 dl
Pastaa
2 rkl
Öljyä
1 kpl
Porkkana
2 kpl
Sipulia
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa (n. 200 g)
2 kpl
Paprikaa
1 kpl
Tomaattimurskaa
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 tl
Sokeria
1 tl
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
1 tl
Timjamia

Kastike

5 dl
Maitoa
2 rkl
Vehnäjauhoja
150 g
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese kasvikset. Kuori porkkanat. ja sipulit. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Pese kesäkurpitsa. Paloittele kasvikset. ja kuullota sipulit, kesäkurpitsa, paprikat ja porkkana öljyssä pannulla, noin 5 minuuttia.Lisää tomaattimurska, hienonnetut valkosipulinkynnet ja mausteet.Keitä pasta lähes kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta vesi pois.Valmista kastike. Sekoita jauhot kylmän maidon joukkoon ja kuumenna sekoittaen, kunnes se sakenee. Sulata juusto joukkoon. Kaada uunivuokaan kerroksittain pastaa ja kasviksia. Kaada päälle maito-juustokastike. Kypsennä 175 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoile salaatin kanssa.0905

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.