Kasvispastavuoka
6 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
Pese kasvikset. Kuori porkkanat. ja sipulit. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Pese kesäkurpitsa. Paloittele kasvikset. ja kuullota sipulit, kesäkurpitsa, paprikat ja porkkana öljyssä pannulla, noin 5 minuuttia.Lisää tomaattimurska, hienonnetut valkosipulinkynnet ja mausteet.Keitä pasta lähes kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta vesi pois.Valmista kastike. Sekoita jauhot kylmän maidon joukkoon ja kuumenna sekoittaen, kunnes se sakenee. Sulata juusto joukkoon. Kaada uunivuokaan kerroksittain pastaa ja kasviksia. Kaada päälle maito-juustokastike. Kypsennä 175 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoile salaatin kanssa.0905
Lisää aiheesta
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.2.2005
|Muokattu: 17.10.2024
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.