Kasvisrelissi
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1/2 kpl | kurkkua |
| 1 kpl | punasipuli |
| 1/2 dl | vettä |
| 4 rkl | väkiviinaetikkaa |
| 1 dl | sokeria |
| 1/2 tl | suolaa |
| Suuruste | |
|---|---|
| 1 tl | kurkumaa |
| 2 tl | sinappijauhetta |
| 1 rkl | maissitärkkelysjauhoja |
| 2 rkl | vettä |
- 1.
Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Kuutioi paprika ja kurkku pienen pieniksi. Kuori ja hienonna sipuli. Mittaa kattilaan vesi, etikka, sokeri, suola ja kasvikset. Keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.Sekoita kurkuma, sinappijauhe ja maissitärkkelys vesitilkkaan ja lisää suurus kiehuvaan liemeen samalla sekoittaen. Anna seoksen kiehua muutama minuutti. Nosta relissi kuumaan, puhtaaseen purkkiin ja anna jäähtyä. Relissi säilyy jääkaapissa useita viikkoja.
Kasvisrelissi
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1/2 kpl | kurkkua |
| 1 kpl | punasipuli |
| 1/2 dl | vettä |
| 4 rkl | väkiviinaetikkaa |
| 1 dl | sokeria |
| 1/2 tl | suolaa |
Suuruste | |
| 1 tl | kurkumaa |
| 2 tl | sinappijauhetta |
| 1 rkl | maissitärkkelysjauhoja |
| 2 rkl | vettä |
Valmistus
- 1
Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Kuutioi paprika ja kurkku pienen pieniksi. Kuori ja hienonna sipuli. Mittaa kattilaan vesi, etikka, sokeri, suola ja kasvikset. Keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.Sekoita kurkuma, sinappijauhe ja maissitärkkelys vesitilkkaan ja lisää suurus kiehuvaan liemeen samalla sekoittaen. Anna seoksen kiehua muutama minuutti. Nosta relissi kuumaan, puhtaaseen purkkiin ja anna jäähtyä. Relissi säilyy jääkaapissa useita viikkoja.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























