Kasvisrelissi

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplpunainen paprika
1/2 kplkurkkua
1 kplpunasipuli
1/2 dlvettä
4 rklväkiviinaetikkaa
1 dlsokeria
1/2 tlsuolaa

Suuruste

1 tlkurkumaa
2 tlsinappijauhetta
1 rklmaissitärkkelysjauhoja
2 rklvettä

Valmistus

  1. 1

    Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Kuutioi paprika ja kurkku pienen pieniksi. Kuori ja hienonna sipuli. Mittaa kattilaan vesi, etikka, sokeri, suola ja kasvikset. Keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.Sekoita kurkuma, sinappijauhe ja maissitärkkelys vesitilkkaan ja lisää suurus kiehuvaan liemeen samalla sekoittaen. Anna seoksen kiehua muutama minuutti. Nosta relissi kuumaan, puhtaaseen purkkiin ja anna jäähtyä. Relissi säilyy jääkaapissa useita viikkoja.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä