Kasvisrelissi - Yhteishyvä

Kasvisrelissi

???
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Punainen paprika
1/2 kpl
Kurkkua
1 kpl
Punasipuli
1/2 dl
Vettä
4 rkl
Väkiviinaetikkaa
1 dl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa

SUURUSTE

1 tl
Kurkumaa
2 tl
Sinappijauhetta
1 rkl
Maissitärkkelysjauhoja
2 rkl
Vettä

Näin teet

1

Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Kuutioi paprika ja kurkku pienen pieniksi. Kuori ja hienonna sipuli. Mittaa kattilaan vesi, etikka, sokeri, suola ja kasvikset. Keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.Sekoita kurkuma, sinappijauhe ja maissitärkkelys vesitilkkaan ja lisää suurus kiehuvaan liemeen samalla sekoittaen. Anna seoksen kiehua muutama minuutti. Nosta relissi kuumaan, puhtaaseen purkkiin ja anna jäähtyä. Relissi säilyy jääkaapissa useita viikkoja.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa