Kasvisrelissi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasvisrelissi

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Punainen paprika
1/2 kpl
Kurkkua
1 kpl
Punasipuli
1/2 dl
Vettä
4 rkl
Väkiviinaetikkaa
1 dl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa

suuruste

1 tl
Kurkumaa
2 tl
Sinappijauhetta
1 rkl
Maissitärkkelysjauhoja
2 rkl
Vettä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Kuutioi paprika ja kurkku pienen pieniksi. Kuori ja hienonna sipuli. Mittaa kattilaan vesi, etikka, sokeri, suola ja kasvikset. Keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.Sekoita kurkuma, sinappijauhe ja maissitärkkelys vesitilkkaan ja lisää suurus kiehuvaan liemeen samalla sekoittaen. Anna seoksen kiehua muutama minuutti. Nosta relissi kuumaan, puhtaaseen purkkiin ja anna jäähtyä. Relissi säilyy jääkaapissa useita viikkoja.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.