Kasvissyöjän makaronilaatikko

arvosana4/5

(2)arviota
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
5 dlmakaronia
vettä, suolaa
1 1/2 dltummaa soijarouhetta
1 kplsipuli
1 rklöljyä
1 lsoijajuomaa (soijamaitoa)
2 tlsuolaa
musta- tai valkopippuria

Valmistus

  1. 1

    Keitä makaronit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta ne. Pane soijarouheet likoamaan vesitilkkaan makaronien kypsyessä. Kuori ja hienonna sipuli ja ruskista se pannulla vähässä rasvassa. Valuta soijarouhe siivilässä. Sekoita makaronin joukkoon soijarouhe, suola ja pippuri. Levitä seos voideltuun vuokaan. Kaada joukkoon soijamaito. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 50–60 minuuttia. Soijamaito kuohuu uunissa, joten valitse tarpeeksi tilava vuoka ja pane vuoan alle varmuuden vuoksi leivinpaperiarkki.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä