
Kasvissyöjän makaronilaatikko
Ainekset
Valmistus
Keitä makaronit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta ne. Pane soijarouheet likoamaan vesitilkkaan makaronien kypsyessä. Kuori ja hienonna sipuli ja ruskista se pannulla vähässä rasvassa. Valuta soijarouhe siivilässä. Sekoita makaronin joukkoon soijarouhe, suola ja pippuri. Levitä seos voideltuun vuokaan. Kaada joukkoon soijamaito. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 50–60 minuuttia. Soijamaito kuohuu uunissa, joten valitse tarpeeksi tilava vuoka ja pane vuoan alle varmuuden vuoksi leivinpaperiarkki.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.