Kasvistikut
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 3 kpl | tomaattia |
| 150 g | mozzarellajuustoa |
| Paistamiseen: | |
|---|---|
| öljyä | |
| Rucolaöljy | |
| 80 g | rucola-salaattia |
| 1 kpl | ruukku persiljaa |
| 4 rkl | öljyä |
| suolaa ja rouhittua mustapippuria | |
- 1.
Leikkaa kesäkurpitsa, tomaatit ja mozzarellajuusto ohuiksi viipaleiksi. Paista kesäkurpitsaviipaleita kevyesti hetken aikaa pannulla. Soseuta rucolaöljyn aineet sauvasekoittimella tasaiseksi. Kokoa tikut kerroksittain ja levitä väleihin rucolaöljyä. Kasvistikut sopivat alkupaloiksi ja pikkuruoaksi.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 3 kpl | tomaattia |
| 150 g | mozzarellajuustoa |
Paistamiseen: | |
| öljyä | |
Rucolaöljy | |
| 80 g | rucola-salaattia |
| 1 kpl | ruukku persiljaa |
| 4 rkl | öljyä |
| suolaa ja rouhittua mustapippuria | |
Valmistus
- 1
Leikkaa kesäkurpitsa, tomaatit ja mozzarellajuusto ohuiksi viipaleiksi. Paista kesäkurpitsaviipaleita kevyesti hetken aikaa pannulla. Soseuta rucolaöljyn aineet sauvasekoittimella tasaiseksi. Kokoa tikut kerroksittain ja levitä väleihin rucolaöljyä. Kasvistikut sopivat alkupaloiksi ja pikkuruoaksi.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












