Kasvistikut

arvosana4/5

(1)arvio
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplkesäkurpitsa
3 kpltomaattia
150 gmozzarellajuustoa

Paistamiseen:

öljyä

Rucolaöljy

80 grucola-salaattia
1 kplruukku persiljaa
4 rklöljyä
suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa kesäkurpitsa, tomaatit ja mozzarellajuusto ohuiksi viipaleiksi. Paista kesäkurpitsaviipaleita kevyesti hetken aikaa pannulla. Soseuta rucolaöljyn aineet sauvasekoittimella tasaiseksi. Kokoa tikut kerroksittain ja levitä väleihin rucolaöljyä. Kasvistikut sopivat alkupaloiksi ja pikkuruoaksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025