Kasvistikut | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasvistikut

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Kesäkurpitsa
3 kpl
Tomaattia
150 g
Mozzarellajuustoa

paistamiseen:

Öljyä

rucolaöljy

80 g
Rucola-salaattia
1 kpl
Ruukku persiljaa
4 rkl
Öljyä
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa kesäkurpitsa, tomaatit ja mozzarellajuusto ohuiksi viipaleiksi. Paista kesäkurpitsaviipaleita kevyesti hetken aikaa pannulla. Soseuta rucolaöljyn aineet sauvasekoittimella tasaiseksi. Kokoa tikut kerroksittain ja levitä väleihin rucolaöljyä. Kasvistikut sopivat alkupaloiksi ja pikkuruoaksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 12.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.