Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kätevä kala-kasvisvuoka

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Pakastettua tai tuoretta vaaleaa kalaa
Marinadi
1/2 rkl
Sitruunanmehua
2 rkl
Rypsiöljyä
4 - 5 kpl
Valkosipulin kynttä
1 dl
Kasvislientä
Ripaus valkopippuria
Suolaa

Lisäksi

1/2 kpl
Kesäkurpitsaa
3 kpl
Tomaattia
4 kpl
Perunaa
3 kpl
Valkosipulin kynttä
2 dl
Raastettua kevytjuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Yhdistä marinadin ainekset muovipussiin. Pane tuoreet tai sulatetut pakastekalapalat marinadiin ja anna maustua noin tunnin ajan. Kuori perunat ja viipaloi ne sekä tomaatit ja kesäkurpitsa. Nosta kalapalat marinadista ja pane palat kasvisviipaleiden päälle vuokaan.Valele kasvisten päälle hiukan marinadilientä ja kasvisliemi. Ripottele kalapalojen päälle vielä kevytjuustoraastetta ja peitä vuoka foliolla. Paista 200 asteessa, kunnes kala on kypsää eli noin ½ tuntia. Nosta lopuksi lämpö vielä 250 asteeseen ja poista folio. Paista noin pari kolme minuuttia, kunnes juustoraaste on saanut kauniin kullankeltaisen värin.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.