Kätevä kala-kasvisvuoka

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gpakastettua tai tuoretta vaaleaa kalaa
marinadi
1/2 rklsitruunanmehua
2 rklrypsiöljyä
4 - 5 kplvalkosipulin kynttä
1 dlkasvislientä
ripaus valkopippuria
suolaa

Lisäksi

1/2 kplkesäkurpitsaa
3 kpltomaattia
4 kplperunaa
3 kplvalkosipulin kynttä
2 dlraastettua kevytjuustoa

Valmistus

  1. 1

    Yhdistä marinadin ainekset muovipussiin. Pane tuoreet tai sulatetut pakastekalapalat marinadiin ja anna maustua noin tunnin ajan. Kuori perunat ja viipaloi ne sekä tomaatit ja kesäkurpitsa. Nosta kalapalat marinadista ja pane palat kasvisviipaleiden päälle vuokaan.Valele kasvisten päälle hiukan marinadilientä ja kasvisliemi. Ripottele kalapalojen päälle vielä kevytjuustoraastetta ja peitä vuoka foliolla. Paista 200 asteessa, kunnes kala on kypsää eli noin ½ tuntia. Nosta lopuksi lämpö vielä 250 asteeseen ja poista folio. Paista noin pari kolme minuuttia, kunnes juustoraaste on saanut kauniin kullankeltaisen värin.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025