Katkarapu-kurkkucocktailit - Yhteishyvä

Katkarapu-kurkkucocktailit

???
Paloja
8
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Kurkku
2 dl
Isoja katkarapuja
1/2 kpl
Punasipulia
100 g
Valkosipulituorejuustoa
2 tl
Sitruunamehua
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Leikkaa kurkusta pienet palat päistä pois. Leikkaa kurkku kahdeksaan tasakokoiseen annospalaan. Voit koristella reunat vetämällä kuoreen kuorimaveitsen kärjellä raitoja tai kuorimalla ne ohuesti. Koverra palloraudalla kurkkupaloihin kolot. Hienonna sulatetut ja valutetut katkaravut pieniksi paloiksi, säästä kahdeksan katkarapua koristeeksi. Sekoita katkarapupalojen joukkoon hienonnettu punasipuli, valkosipulituorejuusto ja sitruunamehu. Mausta seos ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Jaa seos tasaisesti kurkkupalojen päälle ja koristele katkaravuilla. Tarjoile alkupaloina tai naposteltavina.

Resepti
Katri Schöder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 24.4.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa