Katkarapu-kurkkucocktailit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Katkarapu-kurkkucocktailit

Fork and knife
8 Palaa
Fork and knife
8 Palaa

Ainekset

1 kpl
Kurkku
2 dl
Isoja katkarapuja
1/2 kpl
Punasipulia
100 g
Valkosipulituorejuustoa
2 tl
Sitruunamehua
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa kurkusta pienet palat päistä pois. Leikkaa kurkku kahdeksaan tasakokoiseen annospalaan. Voit koristella reunat vetämällä kuoreen kuorimaveitsen kärjellä raitoja tai kuorimalla ne ohuesti. Koverra palloraudalla kurkkupaloihin kolot. Hienonna sulatetut ja valutetut katkaravut pieniksi paloiksi, säästä kahdeksan katkarapua koristeeksi. Sekoita katkarapupalojen joukkoon hienonnettu punasipuli, valkosipulituorejuusto ja sitruunamehu. Mausta seos ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Jaa seos tasaisesti kurkkupalojen päälle ja koristele katkaravuilla. Tarjoile alkupaloina tai naposteltavina.

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 24.4.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.