Katkarapu-kurkkucocktailit
Ainekset
Valmistus
Leikkaa kurkusta pienet palat päistä pois. Leikkaa kurkku kahdeksaan tasakokoiseen annospalaan. Voit koristella reunat vetämällä kuoreen kuorimaveitsen kärjellä raitoja tai kuorimalla ne ohuesti. Koverra palloraudalla kurkkupaloihin kolot. Hienonna sulatetut ja valutetut katkaravut pieniksi paloiksi, säästä kahdeksan katkarapua koristeeksi. Sekoita katkarapupalojen joukkoon hienonnettu punasipuli, valkosipulituorejuusto ja sitruunamehu. Mausta seos ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Jaa seos tasaisesti kurkkupalojen päälle ja koristele katkaravuilla. Tarjoile alkupaloina tai naposteltavina.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.