Katkarapu-kurkkucocktailit

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplkurkku
2 dlisoja katkarapuja
1/2 kplpunasipulia
100 gvalkosipulituorejuustoa
2 tlsitruunamehua
suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa kurkusta pienet palat päistä pois. Leikkaa kurkku kahdeksaan tasakokoiseen annospalaan. Voit koristella reunat vetämällä kuoreen kuorimaveitsen kärjellä raitoja tai kuorimalla ne ohuesti. Koverra palloraudalla kurkkupaloihin kolot. Hienonna sulatetut ja valutetut katkaravut pieniksi paloiksi, säästä kahdeksan katkarapua koristeeksi. Sekoita katkarapupalojen joukkoon hienonnettu punasipuli, valkosipulituorejuusto ja sitruunamehu. Mausta seos ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Jaa seos tasaisesti kurkkupalojen päälle ja koristele katkaravuilla. Tarjoile alkupaloina tai naposteltavina.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä