Katkarapu-munakasrulla

Nappaa talteen!
| 4 kpl | kananmunaa |
| 3 dl | maitoa |
| 3/4 dl | hiivaleipäjauhoja |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| Täyte | |
|---|---|
| 1 kpl | pakastekatkarapuja (180 g) |
| 2 kpl | liivatelehteä |
| 1 kpl | kylmäsavulohifileesiivuja (150 g) |
| 1 kpl | punasipuli |
| 1 kpl | ranskankermaa (150 g) |
| 1/2 dl | hienonnettua tuoretta tilliä |
| 2 rkl | makeaa chilikastiketta |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 2 rkl | vettä |
| koristeluun tilliä | |
- 1.
Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita munakastaikinan aineet keskenään ja kaada taikina noin 25 x 30 cm kokoiselle leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes seos on hyytynyt ja pinta saanut kauniin värin.Kumoa munakaslevy varovasti leivinpaperin päälle jäähtymään. Valuta katkaravut. Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Hienonna lohiviipaleet. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kulhossa katkaravut, hienonnettu lohi, punasipuli, ranskankerma ja hienonnettu tilli. Mausta seos chilikastikkeella, ripauksella suolaa ja pippuria.Kiehauta sitruunamehu-vesiseos kattilassa. Purista liivatteista neste ja liuota ne kuumaan liemeen. Kaada liivateliemi ohuena nauhana täytteen joukkoon hyvin sekoittaen. Levitä täyte munakaslevylle ja kääri levy rullalle leivinpaperin sisään. Peitä käärö foliolla ja anna jähmettyä muutaman tunnin ennen tarjoilua.
Katkarapu-munakasrulla
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | kananmunaa |
| 3 dl | maitoa |
| 3/4 dl | hiivaleipäjauhoja |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
Täyte | |
| 1 kpl | pakastekatkarapuja (180 g) |
| 2 kpl | liivatelehteä |
| 1 kpl | kylmäsavulohifileesiivuja (150 g) |
| 1 kpl | punasipuli |
| 1 kpl | ranskankermaa (150 g) |
| 1/2 dl | hienonnettua tuoretta tilliä |
| 2 rkl | makeaa chilikastiketta |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 2 rkl | vettä |
| koristeluun tilliä | |
Valmistus
- 1
Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita munakastaikinan aineet keskenään ja kaada taikina noin 25 x 30 cm kokoiselle leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes seos on hyytynyt ja pinta saanut kauniin värin.Kumoa munakaslevy varovasti leivinpaperin päälle jäähtymään. Valuta katkaravut. Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Hienonna lohiviipaleet. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kulhossa katkaravut, hienonnettu lohi, punasipuli, ranskankerma ja hienonnettu tilli. Mausta seos chilikastikkeella, ripauksella suolaa ja pippuria.Kiehauta sitruunamehu-vesiseos kattilassa. Purista liivatteista neste ja liuota ne kuumaan liemeen. Kaada liivateliemi ohuena nauhana täytteen joukkoon hyvin sekoittaen. Levitä täyte munakaslevylle ja kääri levy rullalle leivinpaperin sisään. Peitä käärö foliolla ja anna jähmettyä muutaman tunnin ennen tarjoilua.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












