Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Katkarapu-munakasrulla

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
3 dl
Maitoa
3/4 dl
Hiivaleipäjauhoja
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Täyte

1 kpl
Pakastekatkarapuja (180 g)
2 kpl
Liivatelehteä
1 kpl
Kylmäsavulohifileesiivuja (150 g)
1 kpl
Punasipuli
1 kpl
Ranskankermaa (150 g)
1/2 dl
Hienonnettua tuoretta tilliä
2 rkl
Makeaa chilikastiketta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Vettä
Koristeluun tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita munakastaikinan aineet keskenään ja kaada taikina noin 25 x 30 cm kokoiselle leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes seos on hyytynyt ja pinta saanut kauniin värin.Kumoa munakaslevy varovasti leivinpaperin päälle jäähtymään. Valuta katkaravut. Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Hienonna lohiviipaleet. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kulhossa katkaravut, hienonnettu lohi, punasipuli, ranskankerma ja hienonnettu tilli. Mausta seos chilikastikkeella, ripauksella suolaa ja pippuria.Kiehauta sitruunamehu-vesiseos kattilassa. Purista liivatteista neste ja liuota ne kuumaan liemeen. Kaada liivateliemi ohuena nauhana täytteen joukkoon hyvin sekoittaen. Levitä täyte munakaslevylle ja kääri levy rullalle leivinpaperin sisään. Peitä käärö foliolla ja anna jähmettyä muutaman tunnin ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.