Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Katkarapu-perunasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(180 g) isoja pakastekatkarapuja
6 - 8 kpl
Keskikokoista keitettyä perunaa
1 - 1 1/2 kpl
Omenaa (hapokas lajike, esim granny smith)
1 1/2 rkl
Limetinmehua
10 kpl
Cm:n pala kurkkua
1/2 dl
Makeaa chilikastiketta

Lisäksi

1 kpl
Ruukku koristeellista salaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata katkaravut mielellään yön yli jääkaapissa. Huuhtele ja valuta ne siivilässä.Kuori perunat tarvittaessa ja viipaloi ne. Kuori ja kuutioi omena ja pirskota sille heti limetinmehua tummumisen estämiseksi. Kuutioi kurkku. Sekoita kulhossa katkaravut ja muut ainekset. Lisää kastikkeeksi päälle makeaa chilikastiketta. Tarjoa salaatinlehtien kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.6.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.