Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike. Notkista vuohenjuusto jogurtin kanssa. Mausta kevyesti ja anna maustua viileässä hetki. Valuta katkaravut hyvin ja mausta puolen sitruunan mehulla.
Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi hedelmälihat leikkuulaudalle. Paloittele avokado ja mausta lopulla sitruunamehulla. Kaada salaattiseos kulhoon ja mausta oliiviöljyllä ja ripauksella suolaa ja pippuria.
Huuhtele ja poista sharoneista lehdet. Paloittele hedelmät. Sekoita katkaravut, sharonit ja avokadot salaatin joukkoon. Paahda pinjansiemenet kevyesti pannulla ja ripottele salaatin päälle. Lusikoi kastike päälle tai tarjoile erikseen.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
493
118
11,3 g
3,3 g
1,8 g
1,8 g
1,8 g
2,0 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sitruuna,
Sharon-hedelmää,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
3 rkl Pinjansiemeniä,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli