Katkarapuruukku | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Katkarapuruukku

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
(à 180 g) valkosipuli-yrtti-katkarapuja
1 kpl
Pieni sipuli
1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
(370 g) chilillä maustettua tomaattimurskaa
1/2 kpl
Kalaliemikuutiota
1/2 tl
Sokeria
3 rkl
Hienonnettua tilliä

lisänä:

Uuniperunaa, keitettyä riisiä tai patonkia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota öljyssä kattilan pohjalla. Lisää joukkoon tomaattimurska, liemikuutio ja ripaus sokeria. Anna kastikkeen kiehua 5–10 minuuttia, jotta nestettä haihtuu hieman. Lisää joukkoon katkaravut ja hienonnettu tilli. Kuumenna ja tarjoile uuniperunan täytteenä, riisin kera tai sellaisenaan tuoreen leivän kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.