Katkarapuruukku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kpl(à 180 g) valkosipuli-yrtti-katkarapuja
1 kplpieni sipuli
1 rkloliiviöljyä
1 kpl(370 g) chilillä maustettua tomaattimurskaa
1/2 kplkalaliemikuutiota
1/2 tlsokeria
3 rklhienonnettua tilliä

Lisänä:

uuniperunaa, keitettyä riisiä tai patonkia

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota öljyssä kattilan pohjalla. Lisää joukkoon tomaattimurska, liemikuutio ja ripaus sokeria. Anna kastikkeen kiehua 5–10 minuuttia, jotta nestettä haihtuu hieman. Lisää joukkoon katkaravut ja hienonnettu tilli. Kuumenna ja tarjoile uuniperunan täytteenä, riisin kera tai sellaisenaan tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä