Katkarapuruukku - Yhteishyvä

Katkarapuruukku

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
(à 180 g) valkosipuli-yrtti-katkarapuja
1 kpl
Pieni sipuli
1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
(370 g) chilillä maustettua tomaattimurskaa
1/2 kpl
Kalaliemikuutiota
1/2 tl
Sokeria
3 rkl
Hienonnettua tilliä

LISÄNÄ:

Uuniperunaa, keitettyä riisiä tai patonkia

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota öljyssä kattilan pohjalla. Lisää joukkoon tomaattimurska, liemikuutio ja ripaus sokeria. Anna kastikkeen kiehua 5–10 minuuttia, jotta nestettä haihtuu hieman. Lisää joukkoon katkaravut ja hienonnettu tilli. Kuumenna ja tarjoile uuniperunan täytteenä, riisin kera tai sellaisenaan tuoreen leivän kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa