Katkarapuruukku
4 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositon
Nappaa talteen!
| 2 kpl | (à 180 g) valkosipuli-yrtti-katkarapuja |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 1 kpl | (370 g) chilillä maustettua tomaattimurskaa |
| 1/2 kpl | kalaliemikuutiota |
| 1/2 tl | sokeria |
| 3 rkl | hienonnettua tilliä |
| Lisänä: | |
|---|---|
| uuniperunaa, keitettyä riisiä tai patonkia | |
- 1.
Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota öljyssä kattilan pohjalla. Lisää joukkoon tomaattimurska, liemikuutio ja ripaus sokeria. Anna kastikkeen kiehua 5–10 minuuttia, jotta nestettä haihtuu hieman. Lisää joukkoon katkaravut ja hienonnettu tilli. Kuumenna ja tarjoile uuniperunan täytteenä, riisin kera tai sellaisenaan tuoreen leivän kanssa.
Katkarapuruukku
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | (à 180 g) valkosipuli-yrtti-katkarapuja |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 1 kpl | (370 g) chilillä maustettua tomaattimurskaa |
| 1/2 kpl | kalaliemikuutiota |
| 1/2 tl | sokeria |
| 3 rkl | hienonnettua tilliä |
Lisänä: | |
| uuniperunaa, keitettyä riisiä tai patonkia | |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota öljyssä kattilan pohjalla. Lisää joukkoon tomaattimurska, liemikuutio ja ripaus sokeria. Anna kastikkeen kiehua 5–10 minuuttia, jotta nestettä haihtuu hieman. Lisää joukkoon katkaravut ja hienonnettu tilli. Kuumenna ja tarjoile uuniperunan täytteenä, riisin kera tai sellaisenaan tuoreen leivän kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























