Kaura-hedelmäpaistokset | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kaura-hedelmäpaistokset

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 1/2 dl
Kauraleseitä
50 g
Margariinia
4 rkl
(ruoko)sokeria
3 kpl
Päärynää
1 dl
Pakastepuolukoita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nypi rasva ja sokeri. Sekoita kauraleseet joukkoon. Pese päärynät ja viipaloi ne kuorineen. Nostele päärynäviipaleita ja puolukoita kerroksittain voideltuihin uunivuokiin ja murusta taikinaa päälle. Paista 200 asteessa 30-35 minuuttia. Tarjoa vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 29.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.