Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kauratoscaomenat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Omenia

Pinnalle:

100 g
Margariinia
1 dl
Sokeria
3 dl
Kaurahiutaleita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese omenat ja poista siemenkota. Leikkaa omenat lohkoiksi ja levitä lohkot uunivuokaan. Sekoita pehmeään margariiniin sokeri ja kaurahiutaleet murumaiseksi seokseksi. Levitä muruseos omenille. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 20–25 minuuttia. Tarjoa lisänä jäätelöä tai vaniljakastiketta.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.8.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.