Kauratoscaomenat
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 600 g | omenia |
| Pinnalle: | |
|---|---|
| 100 g | margariinia |
| 1 dl | sokeria |
| 3 dl | kaurahiutaleita |
- 1.
Pese omenat ja poista siemenkota. Leikkaa omenat lohkoiksi ja levitä lohkot uunivuokaan. Sekoita pehmeään margariiniin sokeri ja kaurahiutaleet murumaiseksi seokseksi. Levitä muruseos omenille. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 20–25 minuuttia. Tarjoa lisänä jäätelöä tai vaniljakastiketta.
Kauratoscaomenat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | omenia |
Pinnalle: | |
| 100 g | margariinia |
| 1 dl | sokeria |
| 3 dl | kaurahiutaleita |
Valmistus
- 1
Pese omenat ja poista siemenkota. Leikkaa omenat lohkoiksi ja levitä lohkot uunivuokaan. Sekoita pehmeään margariiniin sokeri ja kaurahiutaleet murumaiseksi seokseksi. Levitä muruseos omenille. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 20–25 minuuttia. Tarjoa lisänä jäätelöä tai vaniljakastiketta.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 7.11.2025





























