Kauratoscaomenat

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 gomenia

Pinnalle:

100 gmargariinia
1 dlsokeria
3 dlkaurahiutaleita

Valmistus

  1. 1

    Pese omenat ja poista siemenkota. Leikkaa omenat lohkoiksi ja levitä lohkot uunivuokaan. Sekoita pehmeään margariiniin sokeri ja kaurahiutaleet murumaiseksi seokseksi. Levitä muruseos omenille. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 20–25 minuuttia. Tarjoa lisänä jäätelöä tai vaniljakastiketta.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 7.11.2025

Samankaltaisia reseptejä