Kebabpihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kebabpihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

500 g
Naudan paistijauhelihaa
1 tl
Suolaa
2 kpl
Puristettua valkosipulinkynttä
1 dl
Hienonnettua fetajuustoa
1 kpl
Muna
2 rkl
Hienonnettua persiljaa
1 rkl
Intialaista mausteseosta

voiteluun:

2 rkl
Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kulhossa jauhelihataikinan aineet tasaiseksi massaksi. Anna taikinan mielellään levätä noin tunnin ajan viileässä ennen paistamista. Muotoile kosteiden käsien välissä pyöreät pihvit ja voitele ne kevyesti öljyllä. Grillaa pihvit ritilällä tai grillipannulla noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta.Tarjoile uusien perunoiden ja tsatsikikurkkujen kanssa.

Resepti:
Katrsi Schröder
Kuvat:
Timo Viljkainen
Julkaistu: 21.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.