Kebabpihvit

Nappaa talteen!
| 500 g | naudan paistijauhelihaa |
| 1 tl | suolaa |
| 2 kpl | puristettua valkosipulinkynttä |
| 1 dl | hienonnettua fetajuustoa |
| 1 kpl | muna |
| 2 rkl | hienonnettua persiljaa |
| 1 rkl | intialaista mausteseosta |
| Voiteluun: | |
|---|---|
| 2 rkl | öljyä |
- 1.
Sekoita kulhossa jauhelihataikinan aineet tasaiseksi massaksi. Anna taikinan mielellään levätä noin tunnin ajan viileässä ennen paistamista. Muotoile kosteiden käsien välissä pyöreät pihvit ja voitele ne kevyesti öljyllä. Grillaa pihvit ritilällä tai grillipannulla noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta.Tarjoile uusien perunoiden ja tsatsikikurkkujen kanssa.
Kebabpihvit
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | naudan paistijauhelihaa |
| 1 tl | suolaa |
| 2 kpl | puristettua valkosipulinkynttä |
| 1 dl | hienonnettua fetajuustoa |
| 1 kpl | muna |
| 2 rkl | hienonnettua persiljaa |
| 1 rkl | intialaista mausteseosta |
Voiteluun: | |
| 2 rkl | öljyä |
Valmistus
- 1
Sekoita kulhossa jauhelihataikinan aineet tasaiseksi massaksi. Anna taikinan mielellään levätä noin tunnin ajan viileässä ennen paistamista. Muotoile kosteiden käsien välissä pyöreät pihvit ja voitele ne kevyesti öljyllä. Grillaa pihvit ritilällä tai grillipannulla noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta.Tarjoile uusien perunoiden ja tsatsikikurkkujen kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












