Kebabpizza | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kebab pizza

Kebabpizza

timer-icon30 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Kebabpizza saa perinteikkään pizzakastikkeen sijaan makua punaisesta pestosta ja sinihomejuustosta.

Ainekset

Puoliannosta pizzataikinaa
2 kpl
Punaista pestoa
1 kpl
Punasipuli
100 g
Kebab-lastuja
1 dl
Sinihomejuustoa
Puolikas tlkpapaija-säilykettä
Oreganoa
3 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi sipuli ja paista pannussa. Levitä punainen pesto pizzapohjalle. Täytä pohja kebab-lastuilla, sipuliviipaleilla, homejuuston muruilla ja papaijan paloilla. Ripottele pinnalle oregano ja juustoraaste. Paista 225 asteessa 10-15 minuuttia.

2

Täytä pohja kebab-lastuilla, sipuliviipaleilla, homejuuston muruilla ja papaijan paloilla. Ripottele pinnalle oregano ja juustoraaste.

100 g
Kebab-lastuja
1 dl
Sinihomejuustoa
Puolikas tlkpapaija-säilykettä
Oreganoa
3 dl
Juustoraastetta
3

Paista 225 asteessa 10-15 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 21.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.