Kebabpizza
30 min

Nappaa talteen!
Kebabpizza saa perinteikkään pizzakastikkeen sijaan makua punaisesta pestosta ja sinihomejuustosta.
| puoliannosta pizzataikinaa | |
| 2 kpl | punaista pestoa |
| 1 kpl | punasipuli |
| 100 g | kebab-lastuja |
| 1 dl | sinihomejuustoa |
| puolikas tlkpapaija-säilykettä | |
| oreganoa | |
| 3 dl | juustoraastetta |
- 1.
Kuori ja viipaloi sipuli ja paista pannussa. Levitä punainen pesto pizzapohjalle. Täytä pohja kebab-lastuilla, sipuliviipaleilla, homejuuston muruilla ja papaijan paloilla. Ripottele pinnalle oregano ja juustoraaste. Paista 225 asteessa 10-15 minuuttia.
- 2.
Täytä pohja kebab-lastuilla, sipuliviipaleilla, homejuuston muruilla ja papaijan paloilla. Ripottele pinnalle oregano ja juustoraaste.
- 3.
Paista 225 asteessa 10-15 minuuttia.
Kebabpizza
Kebabpizza saa perinteikkään pizzakastikkeen sijaan makua punaisesta pestosta ja sinihomejuustosta.
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| puoliannosta pizzataikinaa | |
| 2 kpl | punaista pestoa |
| 1 kpl | punasipuli |
| 100 g | kebab-lastuja |
| 1 dl | sinihomejuustoa |
| puolikas tlkpapaija-säilykettä | |
| oreganoa | |
| 3 dl | juustoraastetta |
Valmistus (Uuni 225°C)
- 1
Kuori ja viipaloi sipuli ja paista pannussa. Levitä punainen pesto pizzapohjalle. Täytä pohja kebab-lastuilla, sipuliviipaleilla, homejuuston muruilla ja papaijan paloilla. Ripottele pinnalle oregano ja juustoraaste. Paista 225 asteessa 10-15 minuuttia.
- 2
Täytä pohja kebab-lastuilla, sipuliviipaleilla, homejuuston muruilla ja papaijan paloilla. Ripottele pinnalle oregano ja juustoraaste.
Määrä Ainesosa 100 g kebab-lastuja 1 dl sinihomejuustoa puolikas tlkpapaija-säilykettä oreganoa 3 dl juustoraastetta - 3
Paista 225 asteessa 10-15 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.






























