Keitetyt lihapullat
Ainekset
Keittämiseen:
Taikina:
Kastike:
Valmistus
Keitä paistokasarissa vesi, yrttiliemikuutio ja maustekimppu. Sekoita jauhelihaan korppujauhe, kerma, muna ja mausteet, sipulit ja yrtit hyvin hienonnettuina. Vaivaa ja lisää joukkoon lopuksi tarpeen mukaan 1 dl keitinlientä.Pyöritä taikinasta veteen kastelluin käsin lihapullia työlaudalle. Kypsennä niitä muutama kerrallaan poreilevassa keitinliemessä. Nosta kypsät pullat kattilaan.Lisää keitinliemeen tomaattisoseeseen sekoitetut jauhot. Keitä sekoittaen 5-10 minuuttia. Mausta kastike ja kaada lihapullien päälle tai tarjoa erikseen.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.