Keltainen kauramannapuuro
4 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositon
Nappaa talteen!
| 1 l | appelsiinimehua |
| 8 - 10 kpl | kuivattua aprikoosia |
| 1 1/2 dl | kauramannasuurimoita |
| 2 - 3 rkl | sokeria |
| suolaa |
- 1.
Kiehauta kattilassa appelsiinimehu. Lisää sekoittaen pieniksi kuutioiksi leikatut aprikoosit sekä mannasuurimot. Anna kiehua hiljalleen 8-10 minuuttia. Mausta sokerilla ja suolalla. Anna puuron jäähtyä vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi.
Keltainen kauramannapuuro
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 l | appelsiinimehua |
| 8 - 10 kpl | kuivattua aprikoosia |
| 1 1/2 dl | kauramannasuurimoita |
| 2 - 3 rkl | sokeria |
| suolaa |
Valmistus
- 1
Kiehauta kattilassa appelsiinimehu. Lisää sekoittaen pieniksi kuutioiksi leikatut aprikoosit sekä mannasuurimot. Anna kiehua hiljalleen 8-10 minuuttia. Mausta sokerilla ja suolalla. Anna puuron jäähtyä vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























