Keltainen kauramannapuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Keltainen kauramannapuuro

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 l
Appelsiinimehua
8 - 10 kpl
Kuivattua aprikoosia
1 1/2 dl
Kauramannasuurimoita
2 - 3 rkl
Sokeria
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta kattilassa appelsiinimehu. Lisää sekoittaen pieniksi kuutioiksi leikatut aprikoosit sekä mannasuurimot. Anna kiehua hiljalleen 8-10 minuuttia. Mausta sokerilla ja suolalla. Anna puuron jäähtyä vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.