Keltainen kauramannapuuro

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 lappelsiinimehua
8 - 10 kplkuivattua aprikoosia
1 1/2 dlkauramannasuurimoita
2 - 3 rklsokeria
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Kiehauta kattilassa appelsiinimehu. Lisää sekoittaen pieniksi kuutioiksi leikatut aprikoosit sekä mannasuurimot. Anna kiehua hiljalleen 8-10 minuuttia. Mausta sokerilla ja suolalla. Anna puuron jäähtyä vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä