Kermainen lihapasta

Arvostele resepti
4 Annosta

20 min

Kermainen lihapasta on helppo ja maukas ateria, joka valmistetaan mureista possunsuikaleista. Täyteläinen kastike maustetaan chilitahnalla ja soijakastikkeella.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gkerma-pippurimarinoituja porsaanlihasuikaleita
1 rklrypsiöljyä
2 dlruokakermaa
1 rklsoijakastiketta
1 tlsambal oelek- chilitahnaa

Lisäksi

350 gpastaa
1 kplruukku rucolaa

Valmistus

  1. 1

    Kypsennä lihasuikaleet kasarissa öljyssä. Lisää joukkoon kerma, soija ja chilitahna. Anna hautua kannen alla noin 10 minuuttia.

    MääräAinesosa
    400 gkerma-pippurimarinoituja porsaanlihasuikaleita
    1 rklrypsiöljyä
    2 dlruokakermaa
    1 rklsoijakastiketta
    1 tlsambal oelek- chilitahnaa
  2. 2

    Keitä kastikkeen hautuessa pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta.

    MääräAinesosa
    350 gpastaa
  3. 3

    Lisää pastan joukkoon lihakastike ja rucolan lehdet. Nostele ainekset sekaisin ja annostele lautasille.

    MääräAinesosa
    1 kplruukku rucolaa

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä