Kermainen lihapasta | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kermainen lihapasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

400 g
Kerma-pippurimaustettuja porsaanlihasuikaleita
1 rkl
Öljyä
2 dl
Ruokakermaa
1 rkl
Soijakastiketta
1 tl
Sambal oelek- chilitahnaa

lisäksi

350 g
Pastaa
1 kpl
Ruukku rucolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kypsennä lihasuikaleet kasarissa öljyssä. Lisää joukkoon kerma, soija ja chilitahna. Anna hautua kannen alla pastan kypsymisen ajan. Lisää pastan joukkoon lihakastike ja rucolan lehdet. Nostele ainekset sekaisin ja annostele lautasille.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 22.9.2014
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.