Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kermaiset sienet

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Leipää
Margariinia
400 g
Sieniä, esim. herkkusieniä, tatteja tai kantarelleja
2 dl
Kermaa
1 rkl
Sitruunamehua
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Pippuria
(muskottipähkinää)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Voitele uuninkestävät annoskulhot. Voitele leivät ja laita ne kulhoon voideltu puoli ylöspäin.Sekoita puhdistetut ja paloitellut sienet, kerma, sitruunamehu ja mausteet kulhossa. Nostele sieniseos kulhoihin. Täytettä saa olla runsaasti, sillä sienet kutistuvat kypsyessään. Paina täytettä kevyesti, jotta saat sienitäytteen mahtumaan.Paista 200 asteessa noin puoli tuntia tai kunnes sienet ovat pehmenneet. Tarjoile kuumana. Sienikupit sopivat lisäkkeeksi tai alkupalaksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.