Kermaiset sienet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kermaiset sienet

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Leipää
Margariinia
400 g
Sieniä, esim. herkkusieniä, tatteja tai kantarelleja
2 dl
Kermaa
1 rkl
Sitruunamehua
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Pippuria
(muskottipähkinää)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Voitele uuninkestävät annoskulhot. Voitele leivät ja laita ne kulhoon voideltu puoli ylöspäin.Sekoita puhdistetut ja paloitellut sienet, kerma, sitruunamehu ja mausteet kulhossa. Nostele sieniseos kulhoihin. Täytettä saa olla runsaasti, sillä sienet kutistuvat kypsyessään. Paina täytettä kevyesti, jotta saat sienitäytteen mahtumaan.Paista 200 asteessa noin puoli tuntia tai kunnes sienet ovat pehmenneet. Tarjoile kuumana. Sienikupit sopivat lisäkkeeksi tai alkupalaksi.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.