Kesäinen minestronekeitto | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kesäinen minestronekeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

170 g
Pekonia
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Porkkana
1/4 kpl
Purjoa
100 g
Kurttu- eli savoijinkaalia
100 g
Lehtikaalia
4 kpl
Tomaattia
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
Mustapippruria
2 dl
Pastaa
2 dl
Herneitä
Tuoretta basilicaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele pekoni. Kuori sipuli ja pesty porkkana. Halkaise ja huuhtele purjo. Poista kaalin uloimmat lehdet. Paloittele kasvikset. Kuumenna kattila ja paista pekonia hetki. Lisää sipuli, purjo, valkosipuli ja porkkana. Kuullota. Lisää kaali ja tomaatit. Paista kevyesti ja lisää vesi, liemikuutiot ja pippuri. Hauduta keittoa 15 minuuttia. Lisää pasta, herneet ja basilika. Hauduta pasta kypsäksi. Tarkista maku.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 14.11.2006
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.