Kesäinen minestronekeitto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
170 gpekonia
1 kplsipuli
1 kplporkkana
1/4 kplpurjoa
100 gkurttu- eli savoijinkaalia
100 glehtikaalia
4 kpltomaattia
2 kplvalkosipulinkynttä
1 lvettä
2 kplkasvisliemikuutiota
mustapippruria
2 dlpastaa
2 dlherneitä
tuoretta basilicaa

Valmistus

  1. 1

    Paloittele pekoni. Kuori sipuli ja pesty porkkana. Halkaise ja huuhtele purjo. Poista kaalin uloimmat lehdet. Paloittele kasvikset. Kuumenna kattila ja paista pekonia hetki. Lisää sipuli, purjo, valkosipuli ja porkkana. Kuullota. Lisää kaali ja tomaatit. Paista kevyesti ja lisää vesi, liemikuutiot ja pippuri. Hauduta keittoa 15 minuuttia. Lisää pasta, herneet ja basilika. Hauduta pasta kypsäksi. Tarkista maku.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä