Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäkaalikeitto

Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

2 - 3 dl
Vettä
Suolaa
1/2 - 1 kpl
Pientä keräkaalia
1 kpl
Pieni kukkakaali
3 kpl
Porkkanaa
2 - 3 kpl
Perunaa
5 dl
Maitoa
1 dl
Persilja- tai sellerinlehtisilppua
1 rkl
Voita
1 rkl
(vehnäjauhoja)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuutioi keräkaali ja paloittele kukkakaali kantoineen ja lehtineen. Kuori ja viipaloi porkkanat ja perunat. Riivi herneet.Pehmitä ensin kaalit suolalla maustetussa vedessä. Lisää porkkanat ja perunat ja hauduta nekin puolipehmeiksi. Lisää maito ja kiehauta sekoittaen. Jos haluat suurustaa keiton, lisää tässä vaiheessa myös voi, johon olet sekoittanut jauhot. Keitä viisi minuuttia. Lisää herneet ja vihersilppu. Tarjoa keiton kanssa hyvää leipää.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 17.1.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.