Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäkurpitsa-tomaattipasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Sipulia
600 g
Kesäkurpitsaa (n. 2 kpl)
1 rkl
Öljyä
8 kpl
Viipaletta aurinkokuivattua tomaattia
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria

Lisäksi:

400 g
Pastaa

Tarjoiluun:

Sinihome- tai parmesaanijuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele sipuli. Pese kesäkurpitsa ja paloittele se. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipuleita ja kesäkurpitsoja, kunnes ne pehmenevät. Lisää paloitellut aurinkokuivatut tomaatit, suola ja mustapippuri. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kasvikset pastan joukkoon ja tarjoile juuston kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 12.7.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.