Kesäkurpitsa-tomaattipasta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplsipulia
600 gkesäkurpitsaa (n. 2 kpl)
1 rklöljyä
8 kplviipaletta aurinkokuivattua tomaattia
1/2 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria

Lisäksi:

400 gpastaa

Tarjoiluun:

sinihome- tai parmesaanijuustoa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele sipuli. Pese kesäkurpitsa ja paloittele se. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipuleita ja kesäkurpitsoja, kunnes ne pehmenevät. Lisää paloitellut aurinkokuivatut tomaatit, suola ja mustapippuri. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kasvikset pastan joukkoon ja tarjoile juuston kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä