Paista leipä pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä. Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin viipaleiksi. Käytä vihreimmät osat pestoon. Paloittele ne tehosekoittimeen ja lisää joukkoon loput peston ainekset. Soseuta. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja leikkaa neljään osaan. Leikkaa leipä neljään osaan ja halkaise palat. Paahda paprikat leipien kanssa grillissä. Viipaloi halloumi. Grillaa juusto- ja kesäkurpitsaviipaleet molemmin puolin. Jaa leiville pesto. Täytä leivät rucolalla, kasviksilla ja halloumilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
288
1205
22,0 g
8,5 g
9,0 g
4,0 g
2,0 g
12,8 g
1,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Ruukku rucolaa,
Isoa basilikanlehteä,
Pieni valkosipulinkynsi,
0,25 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli