Kuumenna uuni 200 asteeseen. Poista leipien kuoret ja jauha leivät muruiksi. Raasta kesäkurpitsa, kuori ja raasta porkkana. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki massan ainekset huolella keskenään. Kaada puolet massasta voideltuun murekevuokaan.
Kuumenna täytettä varten öljy paistinpannussa. Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi, viipaloi kesäkurpitsa ohueksi. Kuullota kasviksia öljyssä noin 15 minuuttia, kunnes neste on haihtunut. Lisää tuorejuusto ja rakuuna ja sekoita, kunnes juusto sulaa.
Kaada täyte vuokaan jauhelihamassan päälle. Kaada loppu murekemassa päälle. Kypsennä uunin keskitasolla 25 minuuttia.
Huuhtele ja viipaloi tomaatti. Aseta tomaattiviipaleet murekkeen päälle, ripottele pinnalle juustoraastetta. Jatka kypsentämistä noin 20 minuuttia. Anna vetäytyä 5 minuuttia. Kaada ylimääräinen neste varovaisesti pois. Kumoa mureke ja tarjoa esimerkiksi perunamuusin kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.