Kesäkurpitsanauhat

Arvostele resepti
5 Annosta

15 min

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
350 gkesäkurpitsaa
250 gkirsikkatomaatteja
1 rklöljyä
1/4 tlsuolaa
pippuria
sitruunamehua

Valmistus

  1. 1

    Pese kesäkurpitsa ja tomaatit. Tee kesäkurpitsasta "nauhoja" juustohöylällä. Kuumenna öljy pannulla. Paista kesäkurpitsasuikaleet kevyesti, lisää tomaatit ja paista, kunnes ne saavat hieman väriä. Mausta suolalla ja pippurilla ja purista viimeisenä joukkoon hieman sitruunamehua. Tarjoile kesäisten ruokien lisäkkeenä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025