Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäkurpitsanauhat

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

350 g
Kesäkurpitsaa
250 g
Kirsikkatomaatteja
1 rkl
Öljyä
1/4 tl
Suolaa
Pippuria
Sitruunamehua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese kesäkurpitsa ja tomaatit. Tee kesäkurpitsasta "nauhoja" juustohöylällä. Kuumenna öljy pannulla. Paista kesäkurpitsasuikaleet kevyesti, lisää tomaatit ja paista, kunnes ne saavat hieman väriä. Mausta suolalla ja pippurilla ja purista viimeisenä joukkoon hieman sitruunamehua. Tarjoile kesäisten ruokien lisäkkeenä.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 16.6.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.