Kevyt kaalikeitto
4 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositon
Nappaa talteen!
| 250 g | valkokaalia |
| 400 g | kiinankaalia |
| 100 g | juuriselleriä |
| 300 g | lanttua |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 l | vettä |
| 2 kpl | kasvisliemikuutiota |
| 1 tl | yrttimaustetta |
- 1.
Pilko kaalit. Kuori ja kuutioi selleri ja lanttu. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota kattilan pohjalla miedolla lämmöllä öljyssä sipulit, sellerit ja lanttu. Lisää joukkoon kaalit ja anna hautua hetki. Lisää joukkoon vesi, liemikuutiot ja yrttimauste. Anna keiton poreilla hiljalleen noin 40 minuuttia.
Kevyt kaalikeitto
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 250 g | valkokaalia |
| 400 g | kiinankaalia |
| 100 g | juuriselleriä |
| 300 g | lanttua |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 l | vettä |
| 2 kpl | kasvisliemikuutiota |
| 1 tl | yrttimaustetta |
Valmistus
- 1
Pilko kaalit. Kuori ja kuutioi selleri ja lanttu. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota kattilan pohjalla miedolla lämmöllä öljyssä sipulit, sellerit ja lanttu. Lisää joukkoon kaalit ja anna hautua hetki. Lisää joukkoon vesi, liemikuutiot ja yrttimauste. Anna keiton poreilla hiljalleen noin 40 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025




















