Kevyt kaalikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kevyt kaalikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

250 g
Valkokaalia
400 g
Kiinankaalia
100 g
Juuriselleriä
300 g
Lanttua
1 kpl
Sipuli
1 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 tl
Yrttimaustetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pilko kaalit. Kuori ja kuutioi selleri ja lanttu. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota kattilan pohjalla miedolla lämmöllä öljyssä sipulit, sellerit ja lanttu. Lisää joukkoon kaalit ja anna hautua hetki. Lisää joukkoon vesi, liemikuutiot ja yrttimauste. Anna keiton poreilla hiljalleen noin 40 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 24.7.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.