Kevyt kaalikeitto
4 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositon
Nappaa talteen!
| 250 g | valkokaalia |
| 400 g | kiinankaalia |
| 100 g | juuriselleriä |
| 300 g | lanttua |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 l | vettä |
| 2 kpl | kasvisliemikuutiota |
| 1 tl | yrttimaustetta |
- 1.
Pilko kaalit. Kuori ja kuutioi selleri ja lanttu. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota kattilan pohjalla miedolla lämmöllä öljyssä sipulit, sellerit ja lanttu. Lisää joukkoon kaalit ja anna hautua hetki. Lisää joukkoon vesi, liemikuutiot ja yrttimauste. Anna keiton poreilla hiljalleen noin 40 minuuttia.
Kevyt kaalikeitto
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 250 g | valkokaalia |
| 400 g | kiinankaalia |
| 100 g | juuriselleriä |
| 300 g | lanttua |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 l | vettä |
| 2 kpl | kasvisliemikuutiota |
| 1 tl | yrttimaustetta |
Valmistus
- 1
Pilko kaalit. Kuori ja kuutioi selleri ja lanttu. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota kattilan pohjalla miedolla lämmöllä öljyssä sipulit, sellerit ja lanttu. Lisää joukkoon kaalit ja anna hautua hetki. Lisää joukkoon vesi, liemikuutiot ja yrttimauste. Anna keiton poreilla hiljalleen noin 40 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












